43 123
發新話題

[交流] 巴打們有冇好介紹??

[Close]

巴打們有冇好介紹??

小 儿 最 近 亦 迷 上 主 要 關 於 純 愛 既 動 漫

啱 先 睇 左 school days , 學園默示錄 , kiss x sis ,聖誕之吻ss , 後天的方向 , 會長是女僕大人 等 等 ...

唔 唔 咁 多 位 巴 打 有 冇 咩 好 介 紹 呢 ?

純 愛 就 好 了 , 另 求 有 冇 d 好 憂 傷op / ed / 插曲 ? eg係下面

KEY社戈d都好正
clannad呀 kannon呀 air呀 戈d
依家我玩緊little busters!

引用:
原帖由 紅燒戇狗 於 2010-8-9 20:14 發表
KEY社戈d都好正
clannad呀 kannon呀 air呀 戈d
依家我玩緊little busters!
可唔可以比全名我

3套都係全名 除左kanon我打錯字

引用:
原帖由 紅燒戇狗 於 2010-8-10 12:08 發表
3套都係全名 除左kanon我打錯字
KEY社戈d , 係咪我打 Key社 就搵到?
air > 就係成套野既名?
kannon 應該係咩???

thx晒你

kanon<先係正字
air係套野既全名 但係 好易搵到其他野
我幫你搵搵先
因為之前我係用emule dl的

岩岩玩完 Little Busters!EX 隻game既refrain線
近神作  有興趣玩同me講 [youtube]j3rnq5zHe1k&feature=channel[/youtube]
[youtube]lCsUmESAHkQ&feature=related[/youtube]

引用:
原帖由 紅燒戇狗 於 2010-8-11 11:28 發表
岩岩玩完 Little Busters!EX 隻game既refrain線
近神作  有興趣玩同me講 j3rnq5zHe1k&feature=channel
lCsUmESAHkQ&feature=related
game我只係玩左cross days / summer days / 沙耶之唄 / 青空下的約定 咋
幫我搵到響度講聲,先謝過了

線上
http://bbs.xdxdxd.com/thread-32192-1-1.html
唔知你接唔接受到 我個人就唔得 所以就用emule黎dl  
你自己都試下

引用:
原帖由 紅燒戇狗 於 2010-8-11 21:18 發表
線上
http://bbs.xdxdxd.com/thread-32192-1-1.html
唔知你接唔接受到 我個人就唔得 所以就用emule黎dl  
你自己都試下
加左你msn 未上線?

school days
變態片
不過真系好好睇
Little Busters!EX
gd game 能美是我的 88888888888888
我叫星哥na ^.<

紅狗哥是我的大佬
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2010-8-12 17:39 發表
紅狗哥是我的大佬
88啦霸氣星
已r佢msn

引用:
原帖由 [★]__逝儿 於 2010-8-12 20:18 發表

88啦霸氣星
已r佢msn
我不嬲識佢
r走我d fd
吊你
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2010-8-13 03:33 發表

我不嬲識佢
r走我d fd
吊你
吹a
話說你有冇好介紹...18+feel既純愛都得

43 123
發新話題