43 123
發新話題

[交流] 巴打們有冇好介紹??

[Close]
引用:
原帖由 紅燒戇狗 於 2010-8-20 19:41 發表

我也是追十多套而已
我驚2套我都追唔晒

學園默示錄都幾好睇 建議你睇
逆風。

引用:
原帖由 逆風而行* 於 2010-8-21 07:34 發表
學園默示錄都幾好睇 建議你睇
有睇開

吾知舊既岩吾岩你?
以下都夾雜d戰鬥,口戰 吾岩就算了
2007年10月既"Myself Yourself"和"君吻 Kim Kiss pure rouge"
2008年1月既"true tears 真實之淚"
2008年10月既"TIGER x DRAGON!龍與虎"
2009年4月既"遊魂 ~Kiss on my Deity~"
2009年7月既"公主戀人 PRINCESS LOVER!"
2009年10月既"貓願三角戀!"

game我只係玩左cross days / summer days / 沙耶之唄 / 青空下的約定 咋
幫我搵到響度講聲,先謝過了
-[Misus]SBl

引用:
原帖由 鬼乂王 於 2010-8-22 13:58 發表
吾知舊既岩吾岩你?
以下都夾雜d戰鬥,口戰 吾岩就算了
2007年10月既"Myself Yourself"和"君吻 Kim Kiss pure rouge"
2008年1月既"true tears 真實之淚"
2008年10月既"TIGER x DRAGON!龍與虎"
2009年4月既"遊魂 ~Kis ...
thx晒你,我而家都係睇住其他等10月個天降2
伊卡洛斯is me的!!!

引用:
原帖由 [misus]SBl 於 2010-8-24 23:21 發表
game我只係玩左cross days / summer days / 沙耶之唄 / 青空下的約定 咋
幫我搵到響度講聲,先謝過了
有趣,比10個珍你

我想睇d靚女

妳有冇睇過最經典既 草莓100%@@
如果冇睇 妳都系吾好睇了 因為結局會令人吾舒服(如果妳系比較純情先會=])
總之睇完心情好難平服喇!

火影

回復 40# 的帖子

有睇開

引用:
原帖由 咸濕呀伯! 於 2010-8-27 22:59 發表
妳有冇睇過最經典既 草莓100%@@
如果冇睇 妳都系吾好睇了 因為結局會令人吾舒服(如果妳系比較純情先會=])
總之睇完心情好難平服喇!
school days end都睇
100%難唔到我

化物語 咁岩聽歌ramdom中

43 123
發新話題