33 123
發新話題

[交流] 毒化vlan大行動の半毒半感化

[Close]

毒化vlan大行動の半毒半感化

事情是甘的
很多人都認為毒_係對自己無益
其實當妳悶果陣 可以嘗試聽下歌睇埋動漫
樂趣多多
相反毒_們亦有自己的道理吧 妳知道的事情并不代表別人被蒙蔽
只是執著的去做他們想做的事情吧
本人亦係毒_
希望vlan多d人除左玩信長.td之類
能夠見識多d動漫
瞭解多d野或許也是好事吧
吃不到的葡萄是酸的
看不到的動漫卻是青澀版滋味

最後希望個位能夠仔細想想
不沉迷落去 點都可以做到2邊完美吧

雖然唔g你係who
但應該識我
齊加油吧
以你為榮

我要日日見到綜合動漫區隔離有個hot字

fel的後宮群
紅鋼哥

wow
真係估你唔到

根據我做左甘多年毒能既知識。
我發覺在日常生活入面有好多人因為缺少動漫知識而合唔到群。

所以煩請各位人士請盡早半毒化自己,盡早合群,做個好市民

留名支持師父!_!

希望唔好太多人再針vlan毒_
其實就甘咪幾好
各有各喜好

引用:
原帖由 3.14 於 2010-11-22 17:33 發表

所以煩請各位人士請盡早半毒化自己,盡早合群,做個好市民 ...
廿幾年

引用:
原帖由 3.14 於 2010-11-22 17:33 發表

所以煩請各位人士請盡早半毒化自己,盡早合群,做個好市民 ...
好同意 成日問佢咩d名詞個個都唔識 整到我無哂引
整到我唔想同佢地交流動漫心得

我中天降毒太深
1.學生手冊 封面及尾頁有伊卡洛斯1大個
2.八達通,msn,fb icon
3.手機,電腦桌面
4.床頭1大張伊卡洛斯海報
5.洗手間,大廳,雪櫃貼左張
6.電話鈴聲-天降f op
7.鬧鐘-master....x N次
8.sms鈴聲-falling down
9.vlan ac (no this
10.每日都要重睇1次天降之物

引用:
原帖由 [★]__逝儿 於 2010-11-22 21:27 發表
我中天降毒太深
3.手機,電腦桌面
8.sms鈴聲-falling d ...
有我3成

我真係/。\覺得自己好秒小

引用:
原帖由 3.14 於 2010-11-22 21:32 發表

有我3成
你哩d毒到得返半條人命都唔知有冇
哩3成已經令我身邊周圍既人好不安,包括我母親

引用:
原帖由 [★]__逝儿 於 2010-11-22 21:27 發表
8.sms鈴聲-falling down
早見沙織

引用:
我中天降毒太深
3.手機,電腦桌面
8.sms鈴聲-falling d ...
咁好似唔係愛了= =只係你食錯野 一日一次 第一季 14集
當你20分鐘一集 280分鐘  再加第2季 8集160分鐘
加埋加埋 440分鐘 姐係7個幾鐘 當你7點起身 睇1集 7點半番到學校
4點番到家再睇3個中食飯 仲有4個鐘睇 唔通你係超人黎- -?

33 123
發新話題