發新話題

[交流] 只有神知道的世界 討論 推到連載完 98(28/11更新

[Close]

只有神知道的世界 討論 推到連載完 98(28/11更新

做到第8集
        識行識走 咁樣去到下晝都唔會凍佢都算好野 用d咁既材料 都可以整得咁似樣地獄d怪物真係可愛大神個頭由大神角度重新黎過岩岩出世第一次飛走扮都無用嫁喇 wow今次係第二次 同埋其他蛋都...伙計啦 限時事件 又轉角度 吹到呀媽因為連埋蛋糕 應該係第二次飛走 飛出左學校伯母 我喜歡你啊一睇到 頭後面戈條毛 就知 RIPlast原來呀媽追出黎戈陣 見到個碎左既花瓶 就係因為呢個便當原來個大口呀sir 唔黎係因為見到d唔應該見到既野
總結
今集成集都唔知講咩野
好無聊咁樣狂轉角度講述一日所發生既事
唔知呢集係咪動畫原創嫁呢

除左觀眾之外 應該無人掌握到成件事既經過
所以 站係唔同角度  掌握&了解到既事實 都會唔同 而且有限度

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

中伏!!唔記得帶防毒面具
羽龍

引用:
原帖由 羽惑♂瞬滅 於 2010-11-20 22:07 發表
中伏!!唔記得帶防毒面具
著左成套生化保護套裝先入黎 見到開post條友個名
都知咩事      
老老實實 動畫暫時講左3個 花音最吸引
YUI*FlowerFlower*

a_a
第一首歌真係聽到喊咁制
上網睇人講好似話 '首歌講緊 佢 同男主角 呢度有伏筆講佢無失憶'

引用:
原帖由 §冰封◆b 於 2010-11-21 16:54 發表

a_a
第一首歌真係聽到喊咁制
上網睇人講好似話 '首歌講緊 佢 同男主角 呢度有伏筆講佢無失憶'
正 ...
真係唔知喎 首歌唔係一早就係咁嫁喇咩 又唔係有男主角先作出黎-3-
同埋 y正係呢個無失憶(又唔似係大婆) 應該無咩特別意義嫁喎
不過 留名睇中伏

唔知 上網聽人講 可能d _樣 睇漫畫知道之後點 係度劇透

引用:
原帖由 §冰封◆b 於 2010-11-21 17:08 發表
唔知 上網聽人講 可能d _樣 睇漫畫知道之後點 係度劇透
好彩都係好唔清晰姐
之前都係咁樣逐個逐個講
我諗唔會打破呢個做法既

呢套野 我覺得唔會咁快捉哂

好似幾好睇咁吸..

係好好睇 快d睇拉><神作黎

真係好好睇=v=雖然有d地方麻麻地 就係分d集數唔清楚

第7集:
後係得番自己一個既會場到 唱番舊歌 呢個咪係傳說中既首尾fu應
呢一到 我仲以為會有眼淚出 點g無 自膠左
如果連自己都對自己無信心既話 就算身邊既人放幾多期望落你到都係無用
同埋 人多總比自己一個人容易渡過難關

第8集:
今集成集都唔知講咩野
好無聊咁樣狂轉角度講述一日所發生既事
唔知呢集係咪動畫原創嫁呢

除左觀眾之外 應該無人掌握到成件事既經過
所以 站係唔同角度  掌握&了解到既事實 都會唔同 而且有限度

發新話題