發新話題

[交流] 爆漫王(食夢者) 討論 推到連載完 98 (23/11更新

[Close]

爆漫王(食夢者) 討論 推到連載完 98 (23/11更新

已經做到第8集
個痴線佬 狂作wa cam人屋企門口 仲要對住人單眼笑 有gay味中於有d似樣 睇到佢扯_又幾潮喎說好了不要光等的 但係搞到佢地兩個 飄飄然 佢地心知唔可以得個等字 但係太興奮了
拎到又驚囂 拎唔到又驚打擊呢到cap少左 總之佢地收左皮啦話咁易 又恢復狀態靚仔 g唔g 挑撥離間 要jj插火盆嫁?o你又真係講得出口戈下好野喎唔打獲甘既佢 真係不是人囉總結
睇完呢集
高木成績差左 代表 有時追逐夢想 往往會失去其他既野
可能唔止係學業 仲可能係家人/戀人 所以真係要自己衡量
究竟值唔值得 同埋要搞清楚 自己既目標同夢想 會唔會只係好虛無 實唔實在 會唔會 好似一山還有一山高咁 追完一個又一個 最後回首過去  先發現自己錯失左好多野
如果唔係 好易會係追逐夢想期間迷失自我 最後得不嘗失
仲有就係
佢地今集如果拎到獎 可能會囂 拎唔到 可能會受打擊
無論邊樣 我諗都要有好既心理質素黎面對 先得
係故事入面 佢地振作得緊係易緊係快
但係事實上 你又做唔做到?
有時唔係無機會 只係你放棄 令到機會白白流走

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有第8集喇師父

唔得閒住 你預我星期二到開post啦

星期二 有排wo :Q :Q :Q 我都睇完  師父你睇左未先

引用:
原帖由 §冰封◆b 於 2010-11-21 17:10 發表
星期二 有排wo :Q :Q :Q 我都睇完  師父你睇左未先
未 聽晚先睇 後日開post
一陣開偵探歌劇同tolove
仲有今晚睇天降聽日開post

天降今集都係ok熱血

引用:
原帖由 §冰封◆b 於 2010-11-21 17:29 發表
天降今集都係ok熱血
我中於放棄左hkg 今晚連追3集聽日開post

我唔理喇 邊個快睇邊個 都係多澄空

留番第7集既總結 聽日更新第8集

今集仍然有講番男女主戈d ___浪漫青春愛情線 我個人認為得閒睇下純情能都幾好
之後就係講個新__康智 又要智仔又要大牌
同埋男主角們仍然為左佢地出漫畫既目標 熱血奮鬥緊
傻仔服部都總算安心起上黎

純情學生哥同純情學生妹
結果會點呢

第8集

睇完呢集
高木成績差左 代表 有時追逐夢想 往往會失去其他既野
可能唔止係學業 仲可能係家人/戀人 所以真係要自己衡量
究竟值唔值得 同埋要搞清楚 自己既目標同夢想 會唔會只係好虛無 實唔實在 會唔會 好似一山還有一山高咁 追完一個又一個 最後回首過去  先發現自己錯失左好多野
如果唔係 好易會係追逐夢想期間迷失自我 最後得不嘗失
仲有就係
佢地今集如果拎到獎 可能會囂 拎唔到 可能會受打擊
無論邊樣 我諗都要有好既心理質素黎面對 先得
係故事入面 佢地振作得緊係易緊係快
但係事實上 你又做唔做到?
有時唔係無機會 只係你放棄 令到機會白白流走

高木打條_樣果樣 好熱血!_!

引用:
原帖由 §冰封◆b 於 2010-11-23 14:15 發表
高木打條_樣果樣 好熱血!_!
打得好,個條_樣井係識畫上半身而且得一面

引用:
原帖由 ♥蝴蝶姐姐 於 2010-11-23 18:28 發表
打得好,個條_樣井係識畫上半身而且得一面
佢應該正係識用鉛筆

發新話題