25 12
發新話題

[交流] MM一族 討論 推到連載完 98(29/11更新

[Close]

MM一族 討論 推到連載完 98(29/11更新

第9集有無同伴諗起涼宮什麼抱枕 小子別太沒見識真係笑左 吹到因為琉璃琉璃係女仔 所以放低佢係出面 等佢去廁所有j既有d咁既家人真係ddsad忍唔住j左隻女鬼傲嬌是知性的表現會長 留個位比我做書記/財務 ok?好正常咁樣答唔係 諗住無事 點知原來"唔係"先係地雷 no eye ce家d人好中意比人鬧好感人啊        嵐子一臉陶醉       
總結:
雖然成套野 無一個唔係變態
但係都幾好笑 同埋幾養眼
講真如果唔追求劇情 正係想輕鬆下 睇呢套都ok

下次比老c鬧  show個陶醉樣比佢睇下先
都係咪制 諗起老c個樣都覺得重口味 收番上面戈句 自膠左

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

又好淫= =咩叫 M
                               .

大概是 被虐狂掛

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-26 20:59 發表
大概是 被虐狂掛
總覺得妳發的動漫帖都是很變態的                     .

上訴
8雲 stardriver 爆漫王 禁書都好正常

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-26 21:03 發表
上訴
8雲 stardriver 爆漫王 禁書都好正常
可能各人有各人的角度和看法吧
me認為很變態的

什麼叫蘿莉??

8雲 stardriver 爆漫王 禁書 都好難有角度同看法 覺得係變態
至於蘿莉呢 你當意思係細路女is ok  
google 幫到你

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-26 21:07 發表
8雲 stardriver 爆漫王 禁書 都好難有角度同看法 覺得係變態
至於蘿莉呢 你當意思係細路女is ok  
google 幫到你
個人認真        超變態           極變態
借係妳地都戀童X
???????????

引用:
原帖由 zxbooak 於 2010-11-26 21:15 發表

個人認真好變態        超變態           極變態
借係妳地都戀童X
???????????
唔好拎2次元同3次元相提並論
另外

路過戈d唔好問我呢套咩黎 我都唔知
但係有路人知道既話 歡迎講聲

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-26 21:19 發表

唔好拎2次元同3次元相提並論
另外
路過戈d唔好問我呢套咩黎 我都唔知
但係有路人知道既話 歡迎講聲
咩是 2次元 3次元..............
妳說的莪全吾明= =

2次元 = 動漫
3次元 = 現實
唔好相提並論 就好似 中意動漫入面帶眼鏡既 唔等於中意現實帶眼鏡既人 兩回事
本身就兩個唔同世界

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-26 21:27 發表
2次元 = 動漫
3次元 = 現實
唔好相提並論 就好似 中意動漫入面帶眼鏡既 唔等於中意現實帶眼鏡既人 兩回事
本身就兩個唔同世界
妳說的好亂牙

另外.
點解妳感快有團版.
莪遲遲未有 難道不符資格?.

引用:
原帖由 zxbooak 於 2010-11-26 21:29 發表

妳說的好亂牙

另外.
點解妳感快有團版.
莪遲遲未有 難道不符資格?.
我講得亂唔好意思 不過由佢啦
另外
我個團版都好耐之前申請左嫁喇
你個團呢..
1ArcaNe_zxbooak122010-10-16正式團81200

好似唔夠分
等我睇睇要求先

原來你戈個係綜合團黎嫁
隊長帳號 15Lv, 團隊人數達 12人, 可在 團隊管理 申請團版 (如團隊剛成立不足一個月, 將不獲團板批准)
咁應該夠資格嫁喎

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-26 21:37 發表
原來你戈個係綜合團黎嫁
隊長帳號 15Lv, 團隊人數達 12人, 可在 團隊管理 申請團版 (如團隊剛成立不足一個月, 將不獲團板批准)
咁應該夠資格嫁喎 ...
點解遲遲無團版丫= =

25 12
發新話題