發新話題

[原創] 說人冇品的人─§小§_暉┤

[Close]

說人冇品的人─§小§_暉┤

說人冇品的垃圾 玩家們看看他幾有品 入我場
玩都未玩 開口得罪人之後走場 你話呢D人渣垃圾幾咁有品?
有圖為證 各位玩家可以看看
這是一個甚麼的有品團?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你地團d人走埸都唔理,咁叫有品

引用:
原帖由 §小§_暉┤ 於 2010-12-27 20:43 發表
你地團d人走埸都唔理,咁叫有品
e家係你走場定我走場呀?你自己睇下圖啦
唔識字我放大比你睇 我放大D字比你睇啦 有品之人
你入到我場 唔玩走左去 我唔會怪你
但係你一開口得罪人 跟住走左去 你就係一個人渣垃圾
你冇資格講品行兩個字 你睇下你自己既行為 你係一個咩人
你簡直就不知所謂 叫你個團長副團長睇下副圖 你係一個咩人
亦都叫佢地評論下你幾有品 你連垃圾都不如

未開波唔想玩走都叫走埸,咁vlan好多人都走埸啦

引用:
原帖由 §小§_暉┤ 於 2010-12-27 20:46 發表
未開波唔想玩走都叫走埸,咁vlan好多人都走埸啦
未開波唔玩唔係問題 我亦冇話你
但係你開口得罪人 呢D先係人渣垃圾既所為
我冇屈你既 有圖為證
岩岩你先開帖話我地冇品 你即時比我捉到你痛腳 你呢D叫自尋死路

回復 4# 的帖子

人係咁你就要係咁?人地去死你又唔去死?一d性格都冇

悲殤╫回憶 **侮辱成份**團
KICK人

雞仔你係咪識寶仔同雷仔嫁 ?

你做咩唔敢回我呀?
叫你個團同埋副團長黎睇下你D有品行為啦
話人冇品果陣你又咁大聲 我e家有圖為證呀 你又唔出聲?你咩人黎架?
所以 我e家教你做人 就唔好只係識話人點樣點樣 首先要話下自己先
究竟自己係咪真係一個有品既人 呢D就係叫做先責自己而後責人 e家你明啦?
岩岩話完人 你就即刻比我渣住痛腳 你話你幾咁冇腦同豬兜
你唔只冇腦 直頭係白痴一個 以後凡事做野 講野 都要經大腦先好去做
e家我袋錢入你袋 不過你唔洗多謝我

就咁睇 好似有隻狗仔係到吠

洗你教?
冇品團,你團有人走埸都唔理啦,我洗你理咩
仲有唔該咪吠

你個團唔係無品 又點會比人話無品呀 團長
其實你可以唔洗應我 你答左=冇答 用下你個腦再答

哇哈哈巴狗 :lol

笑乜?有乜好笑?到底有乜野好笑?

先生 你玩咁耐有冇走過場?
走場就等於冇品?一個人走場就等於成個團都係冇品團?
如果你做賊既 係咪你成家人都做賊?
如果佢有事既 係咪唔走得場?咁有事就梗係要走架啦 好正常呀
呢個遊戲並冇話唔走得場架喎

發新話題