發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 PET1230 於 2009-6-19 05:18 發表
我知呢道唔係罵戰區,發呢帖絶對無罵戰之意,希望版主不要刪帖,我係度自爆係想要一個申辯、認錯和抱怨的機會
呀P.,申辯和抱怨是可以的,你也無需認錯,你冇做錯野。

係我o個日太火,抱歉,希望你原諒大家可以做個朋友。

話你攪笑唔係串你,係因為同你打機唔會悶,做你對面你都會成日打D字出黎表達自己。

可以睇得出你絕對係一個有心的好玩家。

引用:
原帖由 \\良心// 於 2009-6-19 16:21 發表
小弟都蒙承過 P兄 說教 , 獲益良多 ~~~~
係你地D勁人面前開聲真係覺得自己7.7

哎!你地又成日改名,又唔出聲,下下想扮平民,鬼知你響度咩?唔通下下入場都要CHECK STEAM>.<
真係以後唔敢開聲……
引用:
原帖由 Ap. 於 2009-6-19 18:29 發表

呀P.,申辯和抱怨是可以的,你也無需認錯,你冇做錯野。

係我o個日太火,抱歉,希望你原諒大家可以做個朋友。

話你攪笑唔係串你,係因為同你打機唔會悶,做你對面你都會成日打D字出黎表達自己。

可以睇得出你絕對係一個有心的 ...
多謝Ap見諒 ^.^

你係一個好隊友 曾經同你出生入死

可惜你已經成為喪屍/___\

連我都卑你激嬲埋...
講你又唔明.明你又唔做.做你又做錯.錯你又唔認.認你又唔改.改你又改唔好..晒氣...
成日係度逃避現實..當你係朋友先同你講..錯就要認.打就要企定.明唔明企定點解.
企定係你錯左人地點話你你都唔可以怨.
你錯左.人地嬲.所以話你.你仲要話人地好話你= =...咁你同駁咀有咩分別..

真係卑你激死我地
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-20 21:44 發表
連我都卑你激嬲埋...
講你又唔明.明你又唔做.做你又做錯.錯你又唔認.認你又唔改.改你又改唔好..晒氣...
成日係度逃避現實..當你係朋友先同你講..錯就要認.打就要企定.明唔明企定點解.
企定係你錯左人地點話你你都唔 ...
我話︰
"係你地D勁人面前開聲真係覺得自己7.7

哎!你地又成日改名,又唔出聲,下下想扮平民,鬼知你響度咩?唔通下下入場都要CHECK STEAM>.<
真係以後唔敢開聲……"

純粹、完全、絶對、Definitely, absorlutely為講笑>.<

係全無還口之意/..\

我而家把口收咗好多架/..\

唔好嬲,唔好嬲>.<

抱怨:點解咁多勁人>u< 同埋人地用咪開聲係一個勇氣既表現  但你地成日話佢帶得唔好 不如話你地唔夾啦+1

引用:
原帖由 ︴FaP》明 於 2009-6-21 08:53 發表
抱怨:點解咁多勁人>u< 同埋人地用咪開聲係一個勇氣既表現  但你地成日話佢帶得唔好 不如話你地唔夾啦+1
開聲太多並非好事>.<
除非人地識你啦,咁就可以講笑吹水

原因係每個人都有唔同打法,一個人看到的未必為全部
而且作為一個帶領的人首先要有一定技術和豐富經驗(而且要別人都能認同此點,並不能自封勁人/..\),否則三唔識七、難以服眾

總之睇下你撞正邊D隊友啦

我想係e到同大家分享下一d事
我平時都係放左工先玩幾個鐘,但唔知點解e家有班友大約15,6歲果班友,玩時玩都要爆哂粗
幾日前,玩個4d同16d,我就講個4d先,果時就前面見到tank,禁我就放左火,之後就走嫁la,點知無lala有個我同大家講果個年齡既人係到大大聲叫,吊你,放火la,禁我又無咪,隻tank又黎,我就打字都無時間,係到走走走,等到隻tank死左之後,我先打字話一早放左,佢就出聲又話,講唔到呀嗎,我心諗;你e d咩人黎,講錯野都可以覺得自己無錯,我走場算,無謂同你玩,你出到去禁樣,你睇下會唔會比人打死你,真係佛到有火,我出黎做野禁耐,都唔會同d同事爆哂粗,都唔知e家後生仔唔樣諗野,重有個16d果位,一開波就以經帶住其他人為數就十幾個,我又無所謂既,大家一齊玩,點知打打下又見到tank,佢又係比tank打到仆到係到,果條友又係到大大聲叫人救人,語氣聽落去真係....我又心諗:小兄弟,你以為自己邊個?一定要救嫁?  重有好多唔同人,但係大約都係e個年齡,我都唔可能講得禁多,只有e 2個係比較記得,我都係想係到出下聲,想同大家分享下,吹下水,想同e個年齡既玩家講下,玩時玩就唔好講野講到禁粗,d玩家唔係你屋企人,朋友.佢地無需要聽你枝[迪],   講完野,出完氣,正呀~~

bad

最樣係冇人留言 ...........

引用:
原帖由 PET1230 於 2009-6-21 05:46 AM 發表

我話︰
"係你地D勁人面前開聲真係覺得自己7.7

真係以後唔敢開聲……"

純粹、完全、絶對、Definitely, absorlutely為講笑>.<

係 ...
我都唔係講你= =
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

~.~今日玩左場街場好灰 機場第2關 有個叫**禁止提名**條友 叫我地守禁升降機個位
見佢咁惡 就下佢囉 之後仲要比人拉到掛住 算 走去救佢囉  之後死左 就話如左
之後就踢左我

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-22 17:12 發表
~.~今日玩左場街場好灰 機場第2關 有個叫@_@仔條友 叫我地守禁升降機個位
見佢咁惡 就下佢囉 之後仲要比人拉到掛住 算 走去救佢囉  之後死左 就話如左
之後就踢左我 ...
要知道 v13 同 v1 係2個世界 ........
o係 v13 唔可以要求咁多野 ...........

其實升降機果個位都幾好守 ~~~~
起碼唔駛俾人camp禁制 .....
(如果你識推 hunter o既話 ............)

回復 132# 的帖子

o_o我係v1玩啵 升降機果個位又要比人撲25 又要比人拉

前排見到有條友2次,做怪廢到乜咁
但做human就鬼咁勁
我做怪匿埋佢都特登走埋黎殺我
同隊已經有人開聲串佢:"個cheat點用架,教下我丫"
無奈佢好似同fd一齊玩,佢個fd話佢冇用cheat喎
唉,同呢d人玩都幾無癮

[發涉post]叫人山mic比人kick

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

發新話題