發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 00:33 發表
Vlan D 人好多都好noob
好小見到真係識玩
唔係卦 ~~~
你撞唔岩渣下話 ???

你係鐘意呢隻GAME
鐘意鑽研技術
就會買正版啦
就唔會多係 VLAN玩啦
出面SERVER 又多 勁人又多
越戰越強啦

引用:
原帖由 ivan2673 於 2009-5-15 08:52 發表

唔係卦 ~~~
你撞唔岩渣下話 ???
我玩親有d連tank可以打車/樹都唔識
重有d到宜家都唔知係save room 感染者可以1秒重生都唔知
唉.....

引用:
原帖由 mudkipbaby 於 2009-5-15 11:19 發表
你係鐘意呢隻GAME
鐘意鑽研技術
就會買正版啦
就唔會多係 VLAN玩啦
出面SERVER 又多 勁人又多
越戰越強啦
o係正版 server 撞到勁人o既機會仲難過 o係 vlan ............

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-5-15 13:38 發表

我玩親有d連tank可以打車/樹都唔識
重有d到宜家都唔知係save room 感染者可以1秒重生都唔知
唉.....
唔係掛 =.=
我玩vlan咁耐都未見過依D人既。

你一定玩左vlan好耐。

引用:
原帖由 我的小弟弟 於 2009-5-15 16:37 發表

o係正版 server 撞到勁人o既機會仲難過 o係 vlan ............
我相信steam同vlan一樣有勁人既,不過係要約囉。

依排唔知係咪多左好多新玩家.....
好多人用機關槍可以誤中隊友多個我用散彈槍
完全O哂咀~

引用:
原帖由 jason1048 於 2009-5-16 14:15 發表
依排唔知係咪多左好多新玩家.....
好多人用機關槍可以誤中隊友多個我用散彈槍
完全O哂咀~
其實用機槍中隊友係易過用散彈囉個人認為 .........

同埋有時 TK 唔一定全部係隊友o既責任黎o既 ~~

today 去打8人生存(Gxxxxxxx的),唔知where  狂爆炸,然後被人屈係我做,冇證據唔好亂踢la,

返工之後無晒時間玩l4d 無晒朋友無晒時間上ipve 派膠
無晒人同我一齊派膠
無晒實力,,無晒膠力,,無晒精力,,同埋精...x 對唔住 講錯><"
仲有就係..就係.....ap 我...我其實....暗...左你好耐...希望你/3\....可以.....可以...比我暗地裡殺左你.....因為我好耐無殺過你...希望你比我殺下
最後就係.....我好掛住你><  我要同你打機...你這剎那在何方....

岩岩打完l16d只可以用恐怖黎形容
成班友唔識清楚就亂開槍明明咩怪都冇既我後面條友都可以攞支散彈咪到我紅血犀利
有witch又亂黎死左五件有兩件係俾人tk
人都未到齊就禁製仲要打爆個火筒驚死人過倒黎
行第一整響架車
入安全室玩門唔俾人入
真係咩人都有

sb 3個個人,咁我today玩vs醫院頂la,咁我就行係最前,咁一見到屍就shoot la.我係用m16既,個個poor guy唔知做咩係要行係我前面俾我shoot,佢仲要kick我,我開咪同佢講話係佢行係我前面,點知佢sm到開咪話我做咩咁勁,下下shoot到佢,仲要係咁講粗口,最後唔係我俾佢kick,係我kick佢

有趣o既係好多人都唔覺得呢d係自己有問題
人地開緊槍,有玩家係我面前行過,俾我射中,綠血扣到黃
第一時間開咪問邊個射到佢,再加多句你識唔識開槍
之後二話不說行埋我度射到我訓低
心諗,你kick我好唔kick我好,我都唔會再玩呢個場

有品玩家? 有,但真係少囉
自從之前玩過一場玩hard見tank寧願係埋樓梯底射,都唔識用隊友俾tank打緊o既時間掟火彈同走
仲要俾人問候之後再俾佢kick,已經對呢d冇品o既玩家冇咩感覺,只係覺得
呢d智障,何必同佢計較咁多
呢個場唔打,咪下個場,再唔係咪自己開server囉
又唔係唔識開
小弟剩係鐘意打電腦,vs就真係冇乜點玩過
但好彩有時誤入vs房都有隊友教你應該點行點走,幾時要郁
好聲好氣同人講一聲我唔識玩vs,都唔會俾人問候o既

終於到我抱怨了!

今日真係遇到一個奇人! 個名係一個英文單字,玩玩下成日都講下佢對個game既見解。

做喪屍時,有時完左一個攻勢我地畀d意見,佢又多多藉口, 完全唔諗下自己係咪真係捕錯位。又跟唔到時間一齊出,白白錯過左好幾個滅團既機會。

做人時仲經典! 佢用右手按mouse開鎗清怪時左手好似永遠唔識動咁,唔可以一路行一路射,靠佢救人就真係死得。
好中意企o係度打d喪屍仔,完全唔會跟大隊入d安全d既地方守。
用m16要用一款準心,換連散就叫我地等等佢,話換另外一款準心會準d =.=,咪又係救唔到人。

我隊友話同我打咁耐未聽過我用咁重既語氣講個"頂"字。 =.=

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-5-28 12:05 發表
終於到我抱怨了!

今日真係遇到一個奇人! 個名係一個英文單字,玩玩下成日都講下佢對個game既見解。

做喪屍時,有時完左一個攻勢我地畀d意見,佢又多多藉口, 完全唔諗下自己係咪真係捕錯位。又跟唔到時間一齊出,白白錯過左好 ...
極品~~~   
世界之大 , 無奇不有 ~~~~

另外 , 我想抱怨一o的人 ,
唔好見到一o的 "你自己個人未用過/未見過o既 企位/行動"  就話人地係新手 , 就 kick 人 ............
講之前做之前 , 問清楚先 .............
smoker 唔係得1個位拉 ,
hunter 唔係得1個位撲 ,
boomer 唔係得1個位噴 ,
tank 唔係得1個位打 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你咁做只會更加突顯你o既無知 !!!!!!!!!

發新話題