發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-10-4 01:01 發表

你唔好咁話人
pps拎黎kill bill
可以玩埋game算係咁嫁啦
問題係佢地開d咁既野搞到我出面打機lag呢....
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2009-10-3 10:09 發表
我怨D人改到L4D變成L16D   D野又易玩 搞到咁受歡迎既GAME變成無聊到極既GAME
仲有  冇得用台燈打喪C   人地CS都起碼有刀仔        不過玩CS會侮辱我部機 ...
下...我試過16條友打都輸wo...一隻tank搞到死勁多人

虾人地...会悟会啊... 敏姐悟会吓人挂..

傷心= =
入左10mins 先入到vs 02 = =
کaþKa

最近成日比d高手sm

心情吾係甘好

D新手唔聽人講野~"~  D勁人就串咀到爆 ~"~真係幾難頂

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-5 21:08 發表
最近成日比d高手sm

心情吾係甘好
你會咩=.=
کaþKa

D人係咁= =新手永遠都係靠直覺 教佢開SER就死都要講唔識  講講下就  你幫埋我喇  而家D人個個都唔識字  (文瞎  唔理人  唔聽人  懶) 4種香港人常見病例

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-7 16:54 發表

你會咩=.=
同你一齊咪會咯

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2009-10-7 21:57 發表
D人係咁= =新手永遠都係靠直覺 教佢開SER就死都要講唔識  講講下就  你幫埋我喇  而家D人個個都唔識字  (文瞎  唔理人  唔聽人  懶) 4種香港人常見病例 ...
同佢地講等boo嘔先一齊打  佢地唔聽 一復活就衝出去 但係又打唔到人 又死左 唉

兩大傻仔

如發抱怨內容帖子 嚴禁以任何形式列明暗示指出 該場場名或任何有關人士暱稱  或有關人士團隊名稱 以免引起罵戰(包括短片)

新手唔緊要  最憎d人特登入泥殺人   大家見到佢地兩個小心 la   一係你就同我隻過

引用:
原帖由 patrick1230 於 2009-10-9 00:55 發表
一個叫man*  一個wal   新手唔緊要  最憎d人特登入泥殺人   大家見到佢地兩個小心 la   一係你就同我隻過
唔可以提會員個名嫁...詳見版"虧"(....)
已轉行玩steam版

斷線..
仲要係最緊張個時斷/_\

唉~_~"

岩先玩完 比人話god hand 又話 點會知佢係呢度

又係d 乜野-.-[ kai偉  , 乜野乜野乜野k仔 ]<~ (自己估名)

呢2條友又話點解咩穿到點解咩爆到=.=

第5關 smoker 比我m16 穿死 又嘈=.= 推到hun又嘈

爆到隻boomer 又話乜...唉 都就出l4d2

都仲係甘多傻仔=.=

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-11 20:00 發表
唉~_~"

岩先玩完 比人話god hand 又話 點會知佢係呢度

又係d 乜野-.-[ kai偉  , 乜野乜野乜野k仔 ]<~ (自己估名)

呢2條友又話點解咩穿到點解咩爆到=.=

第5關 smoker 比我m16 穿死 又嘈=.= 推到hun又嘈

爆到隻b ...
真係
l4d2希望少d尼類傻仔啦
引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-5 21:08 發表
最近成日比d高手sm

心情吾係甘好
最成日sm d新手
心情唔係咁好

發新話題