發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]

回復 180# 的帖子

我只為勝利...隊友生死與我無關

你咁樣唔得架
隊友死哂
你入到safe room都好低分

VISTA入唔到game-3-

引用:
原帖由 xtream 於 12-8-2009 12:07 AM 發表
當然有問題啦0.0
咁樣好易燒死隊員
而從現實生活離講都係唔岩既
情況就好似如下...
有人比另一個人打到百佳,你都唔會話dum個手榴彈過去打人戈條友到,跟住就問"有咩問題".... ...
玩專家電腦tank~如果tank多血冇咩點扣過..你丟個火彈落去仲好過幫佢射
個隊友反正都係三下死
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-8-13 15:19 發表

玩專家電腦tank~如果tank多血冇咩點扣過..你丟個火彈落去仲好過幫佢射
個隊友反正都係三下死
玩單機就可以咁做
對抗就等隻tank行開先投火彈囉

妖...頭先玩到我超火...有傻仔叫倒影係咁tk到我....一開始我好心好氣同佢講...你tk到我..
佢就話唔小心..我就信佢啦..
跟住我一企前面就即蹲...廢事..又比佢tk到...點知...
又係射到我訓低左...我就開始火啦....
就同佢講咪再tk我啊...到飛機場第三關左右//
前面明明無屍o既..佢有意無意咁射我幾下...
....唔鋸啦..就還手...跟住我鬥tk又唔夠黎..又踢人..

回復 184# 的帖子

專家級就另計啦...
但係如果係其他難度,人地會嬲....
除非比tank打中戈個係AI啦,幫手一齊殺埋佢又點話呢?XD
已轉行玩steam版

我雖然玩l4d冇你地經驗咁多姐~但我肯學嘛     d人蝦新手蝦得好勁,做錯少少野就TK,cs都冇TK啦,希望l4d2會好d

我鐘意玩bug場,但係d插件太多..........開場仲係一個大問題T^T

抱怨:d人係話人tk之前
又唔諗下自己成諗日係人開緊搶個時行係人前面
之後又爆曬粗咁 話"你冇諗病呀,唔識玩就noun la"
之後我唔理佢 好心help佢 help完仲要"吊"我
仲要射返我轉頭 跟住又係度爆粗 我咪走lo
佢仲要周圍唱 又話要加我blacklist
點解vlan咁多呢d硬膠仔
都唔係第一次遇到 希望d人話人tk之前諗下自己做過咩先

引用:
原帖由 giggs2009 於 13-8-2009 03:39 PM 發表

玩單機就可以咁做
對抗就等隻tank行開先投火彈囉
你講緊單機?!
我講緊coop專家 對抗梗係唔丟火彈= =..
對抗隻tank都唔會蠢到打到一件死亡再打其他人.
coop會
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

勁差態度

玩L4D都有一段時間,
應該對遊戲既操作都有一定的技術了.

頭先玩左一場對抗,
後來無啦啦黎左一個暴躁狂(到自己隊伍),
開咪係咁講野,
玩HUNTER撲唔中就係咁講粗口,
難得殺到一個人就開行大咪話人地弱智,
對方都聽唔到,咁有聲有咩用.

做人訓低左,
就起勢咁嘈,
KICK佢又入返黎,
仲要大大聲聲咁爆粗.

做人要少少口得啊.

俾個名o黎...
以後見到佢就ban....

引用:
原帖由 chung0822 於 16-8-2009 03:21 AM 發表
俾個名o黎...
以後見到佢就ban....
此帖不可留場名    不可留人名    不可留團名
Gaming Live

我玩果d場有太多要抱怨啦= =
我之前見唔到衣個貼..自己開左個post ...唉..傻左
又要紀敏del post ...真唔好意思= =

最近,我都係入new map 場
入到我同ev 2個+1個場主同場主fd
之後我地場主拿first aid
個場主死都唔拿"企係first aid 旁邊都唔拿"
最後我同ev死左
因為個場主唔拿first aid....
之後我同個場主嘈...佢重話我係新手囉..又話佢比hunter,smoker搞都唔洗救
佢不如玩coop啦...佢玩咩對抗...唉

之後....入到其他ser
個場主話wc...叫人wait 啦
之後有隻boomer搞佢地...埸主話邊個搞佢地
唔講邊個係boomer ...kick 曬囉....boomer搞一搞會死??要kick 曬囉(OMG)!
之後個場主數123...KICK曬d人
場主真係onX.....
ps.最後個場主spawn first aid 囉= =
感佢因咩kick 人呢?...小女真係唔明= =
唉.........

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-8-1 17:15 發表
我屎我廢我很嫩..

屎得常常tk人

廢得25常不中

嫩得沒人跟我玩

我去死算了