發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
好憎人用ADMIN 係甘整安全門  燃燒彈出黎  搞到隻GAME好悶

個個都蝦我............個個都趁住今日黎攻我..............
一波三折...想我點呀... ...我煩到個頭就黎爆啦
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-2 17:21 發表
個個都蝦我............個個都趁住今日黎攻我..............
一波三折...想我點呀... ...我煩到個頭就黎爆啦
唔洗驚,婆婆保護你!

o.......

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

唉...
我琴日玩個個對抗場, 原來個admin set 射出黎個d係火子彈...搞到我做tank勁冇引囉...勁快死...

引用:
原帖由 流感豬 於 2009-7-12 15:04 發表
唉...
我琴日玩個個對抗場, 原來個admin set 射出黎個d係火子彈...搞到我做tank勁冇引囉...勁快死...
如果係火彈你係無敵嫁bo~
呢個係bug

好心d 人廢就廢 唔好咁多野講la.. 又走場 又話人cheat...

****都話唔准講團名人名*****

xxxx唔記得左咩id 但係兩個同字頭
唔**粗口**夠打話人 cheat 之後 走場..
真係醒到暈

版主開得lv 區
不如索性開個lv10 出黎la , 隔小d 呢d 人我寧願等耐 d 搵d 有心既人玩完場好過..

呢d 人真係**唔好講粗口呀**到無朋友

引用:
原帖由 taitai0430 於 2009-7-25 20:32 發表

唔**粗口**夠打話人 cheat 之後 走場..
真係醒到暈

版主開得lv 區
不如索性開個lv10 出黎la , 隔小d 呢d 人我寧願等耐 d  ...
開限制lv區其實作用不大-  -""

只會令你開始遊戲既機會更加低..

如果出現呢d情況...你盡量去返vlan 01區玩吧...

01區的人實力明顯比其他區的較高一點...

個人意見

果日入左個coop專家 ser+_+
我卑人tk down左.未黑白
跟住果個人係咁迫我補血
我唔未黑白~冇諗住咁快補~加上有pills食左先
點知條友投票踢我

跟住好彩3反 冇事= =..仲有人同佢講:迫人補血都有既你
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

自己一個人打機入人地房玩
人地有fd一齊玩  
自己同唔識既人玩
侑慢d又要比人開咪話句 做乜野 跟住玩多陣就比人踢
試過玩對抗做boomer
玩機埸係個咁闊既天台 唔知點去噴 係d牆爬下等下 就比人催話 去噴la
真係想知d人勁到係咪可以將boomer當hunter用 快速去進攻 睇到都唔一定射到
離開左 之後去返同一個埸 聽到佢地唔知講d咩 好細聲 自己就比人踢

比人踢得多真係覺得傷 踢之前仲要開咪話人 自知自己唔係勁 但真係要唔知點先配合到d人

回復 160# 的帖子

好在我自問暫時都冇遇過哩d人,好幸福
已轉行玩steam版

唉, 我睇左咁耐教學- -
都末試過有一次係成功開到場既- -

引用:
原帖由 nkf1990 於 2009-7-29 05:31 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1184151&ptid=137047][/url]
自己一個人打機入人地房玩
人地有fd一齊玩  
自己同唔識既人玩
侑慢d又要比人開咪話句 做乜野 跟住玩多陣就比人踢
試過玩對抗做boomer
玩機埸係個咁闊既天台 唔知點去噴 係d牆爬下等下 就比人催話 去噴la
真係想 ...
好多時唔係自己問題而比人kick既, 一笑置之, 無需要太介懷的
打機遇著太多怒青啦, 而家見到只會覺得: 好彩你踢我, 我都唔想同你一隊
引用:
原帖由 tomtang617 於 2009-7-30 01:08 發表
=.=   若果你係跟足教學, 而且l4d主程式係vlan dl既, 一定唔會開唔到場囉

引用:
原帖由 tomtang617 於 2009-7-30 01:08 發表
我開到場,,不過張個steam nickname變做有符號(基本)同數字,中文都會開唔到..
你試下張個steam nickname 轉做英文..可能得

引用:
原帖由 92709248 於 30-7-2009 06:04 PM 發表

我開到場,,不過張個steam nickname變做有符號(基本)同數字,中文都會開唔到..
你試下張個steam nickname 轉做英文..可能得
你地咁FUNNY既= =免STEAM版?!
定係冇將隻STEAM轉做中文+_+?!
Gaming Live

發新話題