發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
引用:
原帖由 terry198 於 2009-6-23 02:25 發表
前排見到有條友2次,做怪廢到乜咁
但做human就鬼咁勁
我做怪匿埋佢都特登走埋黎殺我
同隊已經有人開聲串佢:"個cheat點用架,教下我丫"
無奈佢好似同fd一齊玩,佢個fd話佢冇用cheat喎
唉,同呢d人玩都幾無癮 ...
好笑 ....
做人勁同做怪勁係2回事 ..........

唔好下下都話人用外掛 ............

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

vlan好多小朋友@_@"雖然我都係...xD"
金日玩左場..ser 名叫JUST FOR FUN
我同2個朋友玩啦
點知到第2關d人change 左 team 做人
我就叫對面kick人...之後ch返做怪啦
但我2個朋友都kick 唔到.....但有個叫fucxing man 按f2..kick 唔到...又ch 唔到做怪
感算....
但我果時剛剛好打左比個朋友
又要打字同班人講....叫ch team...
之後...對面個fucxing man 又係感攻
搞到我得返50hp
最後轉返...重要比班人話我搞到得返感小血

我火都來@_@
最後我叫我老公入場
我開心收場@@
引用:
原帖由 ivan2673 於 2009-6-23 19:42 發表

好笑 ....

同意...因為我地玩steam/vlan都係無啦啦比人話外掛
多first aid 都比人話....唉

کaþKa

回復 138# 的帖子

=__=哇 你咁勁既 你點答佢地

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-6-23 23:35 發表
vlan好多小朋友@_@"雖然我都係...xD"
金日玩左場..ser 名叫JUST FOR FUN
我同2個朋友玩啦
點知到第2關d人change 左 team 做人
我就叫對面kick人...之後ch返做怪啦
但我2個朋友都kick 唔到.....但有個叫fucxing man  ...
邊個搞事就kick邊個XD

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-6-24 10:57 發表
=__=哇 你咁勁既 你點答佢地
我答左佢地係感嫁
因為我地4個死左1個人
所以多d first aid
最後佢地走場囉= =
引用:
原帖由 windsang 於 2009-6-24 13:09 發表

邊個搞事就kick邊個XD
如果3人個搞事呢A_A
کaþKa

好多人玩老翻唔玩正版
搞到我第時可能會做既工個職業市場衰弱

老兄.....這點的確抱怨也怨不來,因為BT, Foxy等軟件已被普遍使用了XD

引用:
原帖由 ivan2673 於 2009-6-23 19:42 發表

好笑 ....

你未同佢打過你梗係咁講

引用:
原帖由 terry198 於 2009-6-26 01:25 PM 發表

你未同佢打過你梗係咁講
唔係架.我地有好多例子都係做人勁
做怪唔勁架@@

例如某某人..做人果陣似足外掛..但係用過觀眾身份睇佢玩就會知佢唔係...

射雀100%命中.一槍死...一令轉臉就穿牆射死感染者..喪架..不過已經證實左佢唔係外掛囉
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-6-26 13:29 發表

唔係架.我地有好多例子都係做人勁
做怪唔勁架@@

例如某某人..做人果陣似足外掛..但係用過觀眾身份睇佢玩就會知佢唔係...

射雀100%命中.一槍死...一令轉臉就穿牆射死感染者..喪架..不過已經證實左佢唔係外掛囉:ha ...
但我個case唔同你o個個嘛
我都見過好多勁人,都分到邊個cheat邊個唔係cheat
所以你唔可以咁快否定我個case入面條友唔係cheat架嘛
btw,都好耐冇見過條友

引用:
原帖由 terry198 於 2009-6-26 05:24 PM 發表

但我個case唔同你o個個嘛
我都見過好多勁人,都分到邊個cheat邊個唔係cheat
所以你唔可以咁快否定我個case入面條友唔係cheat架嘛
btw,都好耐冇見過條友
我冇否定你..只係話有好多人真係會玩人勁玩怪唔勁...
我自己都係玩人ok...但玩怪好好笑..
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我自己玩感染者居多,對於作弊程式亦有一定認識,L4D這遊戲最簡單普遍的作弊程式莫過於把材質透視化(這不會影響到其他玩家,只有你才看到透視材質),通常使用者最常的毛病是看到特別感染者(如Hunter, Boomer那些)時就把槍管瞄着你,一轉角即槍斃你......因此我不喜歡玩Versus,看到這些作弊程式使用者我便覺無趣......

引用:
原帖由 Tony8178 於 2009-6-28 10:16 發表
我自己玩感染者居多,對於作弊程式亦有一定認識,L4D這遊戲最簡單普遍的作弊程式莫過於把材質透視化(這不會影響到其他玩家,只有你才看到透視材質),通常使用者最常的毛病是看到特別感染者(如Hunter, Boomer那些)時就把槍管瞄着 ...
如果你一早出左世 ,
你點哩o係幾隱蔽o既轉角都係即係俾人打死架啦 ,
仲唔駛等轉角tim , 穿牆已經搞掂 ,
唔駛外掛架o番

用咪唔揀隨按即說..又大聲講粗口
無啦啦射/燒死自已人,仲係咁笑
自已狂搶藥包/物品,從來唔救人,又係咁要人救
x999

發新話題