28 12
發新話題

[交流] 你地覺得鬼鮫同8尾大叔打邊個會贏呢?

[Close]

你地覺得鬼鮫同8尾大叔打邊個會贏呢?

我就覺得係鬼鮫~因為仲有9尾未比曉收集~8尾有好大機會輸~最後應該就剩番鳴人一個.....

睇落去咪知囉

鬼鮫 贏(我覺得)

首先應該最後只系會得反鳴人1個未收集...

同埋我覺得佢吸左八尾會放落佐助到.(因為都系雷遁)

我覺得鬼鮫Win
[★]_MyTh

放左去咁個左左咪勁左好多?

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2009-10-19 16:25 發表
放左去咁個左左咪勁左好多?
系.方便幫作者埋尾.

因為如果嗚人有9尾.佐助冇d同9尾差唔多力量既野系冇可能贏

佐助同8尾打都輸
佐佐強過鼬
鼬強過鬼鮫
鬼鮫反而能勝8尾
未免有點兒    膠               

p_R0

引用:
原帖由 pR0〝 於 2009-10-19 17:38 發表
佐佐同8尾打都輸
佐佐強過鼬
鼬強過鬼鮫
鬼鮫反而能勝8尾
未免有點兒    膠               
首先.鬼鮫的力量=人柱力

同埋 鼬強過鬼鮫 ( 可能系能力問題.1個用幻術.鬼鮫玩水遁同體術)

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2009-10-19 17:42 發表

首先.鬼鮫的力量=人柱力

同埋 鼬強過鬼鮫 ( 可能系能力問題.1個用幻術.鬼鮫玩水遁同體術)
8尾都係體術=體術打體術=阿凱打鬼鮫

8尾的力量是9尾之下,其他之上,作者又沒說鬼鮫的人柱力力量有幾多條尾
可能8尾打贏佢呢??????
p_R0

引用:
原帖由 pR0〝 於 2009-10-19 17:45 發表

8尾都係體術=體術打體術=阿凱打鬼鮫

8尾的力量是9尾之下,其他之上,作者又沒說鬼鮫的人柱力力量有幾多條尾
可能8尾打贏佢呢??????
想知道只可以為有睇下一集 ...

我講個d都只系可能性

對對對
下一集將有重要性的改變              
p_R0

期待中

鬼鮫唔通力量可同九尾比?....i dont think so

引用:
原帖由 VicToRiaY 於 2009-10-19 19:40 發表
鬼鮫唔通力量可同九尾比?....i dont think so
一定冇.不過只系話佢既查克拉等同人柱力(冇講邊尾)

可能佢仲有絕技呢(八門個d咁 )

實力計應該係8尾勁d

但係無得比~~

作者話邊個贏就邊個羸

28 12
發新話題