發新話題

[轉帖] 【Fate/stay Night】凜大小姐+saber精選圖集(一定要睇)希望入精華

[Close]
點唔明法???.........

分就可以架...
精華就冇啦...

精華多數要原創...

莎巴大好....
另外 我唔想再見到萬年背影男=[
不容哭泣
  不容敗陣
    強打精神
      燃盡血肉
  只為那份承諾

回復 #16 mokit12345 的帖子

saber做d野唔係好明,做咩放番把劍,之後友話要zzzzzz

拎返把劍就唔係好明
過佢沉睡既意思係死去T.T
沉睡可能有咁既意思:Sber希望再次返到去士郎既世界同士郎一齊生活(不過冇咩可能,因為聖盃破壞左,冇聖盃戰爭再出現,saber不能用英靈既姿態返去)

不過,遲D會出Fate/Zore,姐係前傳
會講返10前,聖盃戰爭既事情

回復 #20 mokit12345 的帖子

佢之前係18+,哥時個fate叫咩名

同埋Fate/Zore幾時出

回復 #21 plastic_pan 的帖子

18+果隻應該叫Fate-stay night
而呢隻Fate-stay night [Realta Nua] 係psp和ps2 game,不過好似唔係18+= =
外傳一定會出,不過唔知記時= =

回復 #22 mokit12345 的帖子

18+ 同而家有咩唔同,同埋psp的fate有無得dl,我想玩

回復 #23 plastic_pan 的帖子

18+未有h既情節
因為初頭pc版因為使servant回復靈力值,可以透過遇master做行性xx來回復
一定有得dl,自己搵喇 orz'
現家我部psp冇哂位

h ...
-.-我想問動畫有冇h情節..  

回復 #25 SiukinB 的帖子

唔好意思....
係冇既
有小小掛

引用:
原帖由 mokit12345 於 2007-7-28 14:03 發表
唔好意思....
係冇既
有小小掛
psp game先有--?????
聽到你地講h 我好有興趣
p.s 我本身對哩套野都好感興趣

回復 #27 SiukinB 的帖子

本來係一隻pc game黎,仲係18+
之後,大受歡迎
出ps2同psp,不過就刪減左h既野
動畫版都幾好睇嫁,動畫版既結局,只係其中一個結局

引用:
原帖由 mokit12345 於 2007-7-28 14:16 發表
本來係一隻pc game黎,仲係18+
之後,大受歡迎
出ps2同psp,不過就刪減左h既野
動畫版都幾好睇嫁,動畫版既結局,只係其中一個結局
而家仲有冇哩隻pc game-v-"
想買黎玩v_v

引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-7-27 21:11 發表

而家仲有冇哩隻pc game-v-"
想買黎玩v_v
pc版果隻,都出左好耐下
唔知仲有冇,因為佢起04年1月出既= =
最新果隻唔係h版,就07年4月出左

發新話題