發新話題

「請先移除插件,再連接 VAC 保護伺服器」 極詳細解決教學

[Close]
點解跟左做都係有個句野?

係桌面開係見唔到有ser 但可單機

我只可以單機 入唔到人場 同埋開大約5-10分鍾到 vLan會自動關閉
求高手解答
ps :已解決了 謝謝大家

點移除-insecure??

得左啦..
但係一入到場 就彈左出去一開頭個畫面..點算?

為什麼我照做了,但還是在開場LOADING時彈了?
我已經重裝了兩次,在shortcut target後面也加了 -steam
希望有人可以幫幫我

唔得bo..佢都係唔比人加"符號

引用:
原帖由 hahakenny 於 2012-5-24 13:53 發表
希望D盲人唔好再睇唔到
日日都係度問
明明置頂講到明點解決VAC問題
is fail...

點做都係玩唔到...
有冇好似以前FISHHAO咁樣...

還真係奇
人地得,反而咁多玩家唔得 ......

引用:
原帖由 fung_201 於 2014-1-5 00:31 發表

is fail...

點做都係玩唔到...
有冇好似以前FISHHAO咁樣...
Fishhao 破解兩年前已經失效(何況佢哥個都唔係原創)

你既質疑同 Fishhao 破解優點無關,你必須從遊戲捷徑或 vLan 設置加入啟動參數 -steam 去開 game。如果你失敗,99.99% 係你做錯。
仲有,我從來都唔覺得樓主(Crasher)個教學最方便簡單。

CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

師兄 已經咁做左 都係咁 - -

我電腦行緊8.1 用完你個方法佢話唔相容

點解一入場就自己彈出左開頭個畫面,連吾入人地SER 之後又自己彈GAME~ 求解

引用:
原帖由 431194199 於 24/5/2014 12:43 PM 發表
點解一入場就自己彈出左開頭個畫面,連吾入人地SER 之後又自己彈GAME~ 求解
一入場彈開場動畫再彈GAME?
更新步驟做錯?

發新話題