發新話題

[Left 4 Dead] [含圖]我以為得新手會話人外掛,原來老手都會

[Close]
引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 19:56 發表

你就最快la  

裝左幾個摩打

我本身都吾係甘快ga 你吹我先答你ja
你睇成個vlan有邊個夠你快姐??
我講咁耐...係得你一個出渣ma~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:56 發表

teddy唔出呀...咁我都比唔到反應呀...唯有再問下人啦!~~
2邊有冇人去姐??比卡超呢??o個晚佢都係度!!出尼講句野啦~
你理人做乜-.-? 你係ready 先比你講都未遲

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 19:54 發表

係, 最直接 但你有無諗到其實可能有好多理由,

你得閒人地未必得閒, 又有安全理由, 我網上叫你去打機, 可能變左去叫你打飛機

外國比賽SER都係交DEMO, 唔通你要法國果D去美國網吧打 ?? 無可能的

所以我先懷疑你 ...
人地諗野簡單=.=
你唔洗講感多-.-

کaþKa

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:59 發表

你睇成個vlan有邊個夠你快姐??
我講咁耐...係得你一個出渣ma~
你睇 你由第二頁 我未黎個時
你而家講緊話出黎44

係都你最快先

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 19:59 發表

人地諗野簡單=.=
你唔洗講感多-.-
當然簡單直接啦...唔通仲網上講咁耐咩?
有咩咪出尼傾下囉...到時就知龍與鳳啦~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:01 發表

當然簡單直接啦...唔通仲網上講咁耐咩?
有咩咪出尼傾下囉...到時就知龍與鳳啦~
我想問一聲...如果人地係澳門
你又要佢出來打咩....?
要坐船嫁...哥哥
如果人地唔出....你迫佢都冇用啦= =
کaþKa

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 19:56 發表

teddy唔出呀...咁我都比唔到反應呀...唯有再問下人啦!~~
2邊有冇人去姐??比卡超呢??o個晚佢都係度!!出尼講句野啦~
你都幾夾硬, 我唔明點解你係都要人出去, 因為無朋友想識多個FD? 定係網吧經營者 ?? 定係基 ??

定係想撩事鬥非係旁邊睇下戲 ?? 你又係多野講得黎都幾無聊

真係唔明你個目的喎, 講真成件事又唔關你事 , 就算係約44 都唔會叫你啦

我係澳門做野, 你想請我來回船票 ?  正規比賽都係交DEMO , 我相信無人會吾承認呢個方法既準確性

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-19 20:01 發表

你睇 你由第二頁 我未黎個時
你而家講緊話出黎44

係都你最快先
係呀..我一早講啦...不過都仲係約緊人...
係得你一個出渣ma...最快  最爽呀!!
我講都唔夠幾句你就肯出....就飲茶tim....快手快手~~高手高手

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:02 發表

我想問一聲...如果人地係澳門
你又要佢出來打咩....?
要坐船嫁...哥哥
如果人地唔出....你迫佢都冇用啦= =
所以咪係度問緊囉...姐姐...唔係都唔洗問啦...妳諗野真係複雜呀

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:03 發表

你都幾夾硬, 我唔明點解你係都要人出去, 因為無朋友想識多個FD? 定係網吧經營者 ?? 定係基 ??

定係想撩事鬥非係旁邊睇下戲 ?? 你又係多野講得黎都幾無聊

真係唔明你個目的喎, 講真成件事又唔關你事 , 就算係約44 ...
都話我唔係做網吧...講極你都唔明!!
原來係係澳門呀??咁真係冇計啦...出唔到尼..冇44打.~~

回復 130# 的帖子

真係唔明你個目的喎, 講真成件事又唔關你事 , 就算係約44 都唔會叫你啦

你想打44 咪下ROUND 咯, 叫紀敏開埋個比賽SER玩咯 , 出黎就知龍與鳳, 你蘇文峰啊?

你呢D對白~我曾幾何時唔知係邊個把口度聽過,  係咪消失左果個X哥啊?

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-19 20:04 發表

所以咪係度問緊囉...姐姐...唔係都唔洗問啦...妳諗野真係複雜呀
感佢一早都講唔出....
感你重要問?
کaþKa

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:07 發表
佢地想推個POST...
所以未係感講囉=口=
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-19 20:07 發表

感佢一早都講唔出....
感你重要問?
佢唔出我咪問第2個囉...妳見唔到咩?
睇清楚先回啦~~唔該晒!!

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-19 20:07 發表
目的呀??咪就係見下你地尼班高手囉~
睇下你地點打到咁勁呀ma~雖然打機好渣...都想學下野...
尼個目的你收唔收貨呀??

發新話題