發新話題

[Left 4 Dead] L4D 點解甘多csaa...真係有得睇

[Close]
引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:43 發表
好似系你開post嘈先
你拉返上去睇

係你以代號黎講

然後又話其實我代號係話緊sapka

wo 我知姐 但我隊友吾知

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:45 發表

難道你又知佢鬧乜人? 點解你唔會認為係鬧緊你?
反而csaa一講傻婆你就即刻對號入座?
冇錯 如果我同你o係同一個場  你可以用傻婆,豬標黎叫我  不過我唔會覺得係叫緊我 ...
單單打打

係你地風格

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:48 發表

單單打打

係你地風格
似乎你已經係度無中生有了
呢d咁主觀既野  我都可以講得出: 單單打打  係你風格

我唔想發表任何意見,只係想講呢道每一個人講既野都係主觀同埋唔係針對全面黎講既,所以唔存在清唔清楚來龍去脈既問題,只係大家所以知道既"事實"唔同,同一樣事情經過人把口傳過之後根本無事實既全部可言.

每一個人既用詞同點樣去理解人地用詞都係唔同,呢道繼續討論落去係無真相好講,除非有任何一方叫做"理解"同埋"接受對方既"講法"先有繼續討論既空間,唔係既,任何一方講既野對方都唔信,都認為唔係事實,係錯誤既,根本無任何條件去令到呢一個討論得出一個真相.   

個人意見反映a_a 無需理會 ,請繼續........

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:23 發表
我咪話 原來豬標唔系 證明我醒覺lo 你中意點話都得
講左感耐...其實我要嫁野好簡單
我有同你講過...
我只係要你道歉感簡單
但你一直都係唔理我

一係打44/ 道歉
你講我錯曬....唔通你冇錯咩?
本身一開始同你嘈..我都冇理你
係你一而再再而三出口以本傷人...本一件小事
比你小題大做
本身你係改我名傷人同有損我名聲在先
我先會做出一D傷害你嫁事
所謂先撩者賤
到之後你開SER名..第1日開左4個..第2日6個..之後12個
全都係人身攻擊感主題
你自己感做好好??
你感做等於你好有品??
کaþKa

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:49 發表

似乎你已經係度無中生有了
呢d咁主觀既野  我都可以講得出: 單單打打  係你風格
由頭到尾 你都係到插入

你? 都係無中生有

係講我隨時 可以單單同csaa 講

你而家幫佢愈抹愈黑

哎 我要講既都講曬 總結下 我個人認為 wingsang既回覆立場根本就唔系企系中立 好清楚咁分析呢件事 以佢作出既回覆系比較支持sabka 我在講落去 講黎講去佢都系認為sabka一切行為都是對的 費事在同你地兩個狗嗡辯論 sabka認為我系唔夠佢講先唔在發表任何回覆會開心D 你可以咁諗

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:37 發表
咁windsang又清楚來龍去脈??
佢本身係第1件事都在場...
到前日同你打44果個都係佢...
唔通佢唔清楚?
کaþKa

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:52 發表
哎 我要講既都講曬 總結下 我個人認為 wingsang既回覆立場根本就唔系企系中立 好清楚咁分析呢件事 以佢作出既回覆系比較支持sabka 我在講落去 講黎講去佢都系認為sabka一切行為都是對的 費事在同你地兩個狗嗡辯論 sa ...
嘩 你d屈人方法 ok堅

我一直話緊你 之後話我其實係支持佢

你講緊乜?? 我由頭到尾個矛頭係指向你

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:40 發表

我講緊既係果場對抗內既事 我都在場  清楚睇到你用粗言穢語挑釁人先
但我並冇評論過之前你同csaa有咩爭執  
請你唔好為一d無謂既事而嘈
感你又同3哥嘈??==
你唔好自己打自己咀巴
کaþKa

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-25 13:52 發表

由頭到尾 你都係到插入

你? 都係無中生有

係講我隨時 可以單單同csaa 講

你而家幫佢愈抹愈黑
我插入既原因係咩? 就係因為樓主你冇將事實既全部post上黎  刻意用對csaa不利既相片黎攻擊佢
我一直同你討論緊既係 點解你會認為csaa串到你地
而你一開始就話以為佢同你地講
之後你又話就算唔係同佢地講  你地都睇唔過眼
但之前小肥肥(相信係sabka) 亦不斷向csaa作出挑釁 (我指果場對抗內)
點解你見到呢d攻擊性說話  會視若無睹?   當csaa一反駁番  你就對號入座?

引用:
原帖由 csaa 於 2009-10-25 13:42 發表
事情既發生根本系佢入到黎串我 唔單只第五關 佢第一關入黎已經攻擊我幾次 我第五關先攻擊番佢 3你就覺得我第五關先攻擊佢就認為系我串緊你地team  原來同觀眾對罵就系串緊對面team 途中對面team都經常同觀眾交涉 請 ...
原來我w0w都係攻擊??都係串你?

配服配服!!
کaþKa

最後講多一句先 以後我開ser知道有sabka入左ser 為左不必要的罵戰 我會即刻ban佢

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-10-25 13:56 發表

感你又同3哥嘈??==
你唔好自己打自己咀巴
你到底明唔明點解我會同佢嘈?
係小肥肥(相信係你) 首先挑釁csaa  但樓主講到係csaa挑釁人先 我先反駁佢 (該場對抗)

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-10-25 13:57 發表

我插入既原因係咩? 就係因為樓主你冇將事實既全部post上黎  刻意用對csaa不利既相片黎攻擊佢
我一直同你討論緊既係 點解你會認為csaa串到你地
而你一開始就話以為佢同你地講
之後你又話就算唔係同佢地講  你地都睇 ...
你見吾到我矛頭係指向佢  如果我係觀眾 你講乜都冇所謂
正因為我係對家先在意

如果我係觀眾 我做花生 洗乜同你嘈 ?

發新話題