發新話題

【約戰2009-08-26】瘋狂撕殺豪華一夜團第一彈~(成績公佈)

[Close]
引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-24 09:40 發表
預埋我~
仲有點解唔玩a&d??
有埋 WTF 既領導人~~ 我地個旅行團~~ 會變成極級豪華團~~
預埋你~~
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

引用:
原帖由 seedkim 於 2009-8-24 11:45 發表
得閒一定參加呀!!!!
快D報個名啦~ HIMHIM~~
Rainbow Six Vegas 2 玩家msn群組 : [email protected]

[SSH]Roy

引用:
原帖由 Voyeur 於 2009-8-24 11:52 發表
我做後備~~
你做後備都要留名留資料嫁~~ 唔係我點去找你~~?

[SSH]Roy

引用:
原帖由 SevenHead 於 2009-8-24 13:21 發表
報名報名 :P
SEVENHEAD....你係個高高手.....入埋黎我地唔駛玩啦~~

今次個團開正你個飯~~

加埋你~~

不過你都要留個資料~~ 我要PO名上去!

你入左 M群未??

同埋你幾時加盟 SSH TEAM 呀~~?

[SSH]Roy

引用:
原帖由 manuhin 於 2009-8-24 13:48 發表
參加
.......一樣!! 你唔留名.....我唔知你係WHO呢~~

快留 GAME名, VLAN名, E-MAIL!

到時開戰前15MIN我要找到你的!

[SSH]Roy

仲有冇位???
[CSP] Dennis

引用:
原帖由 denniswing15 於 2009-8-25 03:20 發表
仲有冇位???
[CSP] Dennis
加埋你呢~~

有無興趣入ssh team呢~?

[SSH]Roy

今次個團咁多高手我一定墊底

我又玩 [SDU]FREEKILL

我可能中途要離場
所以都係唔參加
費時比人小喇叭
durexxxxxxxxxxL

引用:
原帖由 manuhin 於 2009-8-25 12:04 發表
我可能中途要離場
所以都係唔參加
費時比人小喇叭
我可能中途要入場
所以都係做後備
費時比人小喇叭

引用:
原帖由 fung2222 於 2009-8-25 01:17 發表

.......一樣!! 你唔留名.....我唔知你係WHO呢~~

快留 GAME名, VLAN名, E-MAIL!

到時開戰前15MIN我要找到你的!
你似係到招募人咁喎

Rainbow Six : Veags 2 : [SSH] Him

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-8-25 09:46 發表
今次個團咁多高手我一定墊底
我都係呢~~

[SSH]Roy

引用:
原帖由 freekill1328 於 2009-8-25 11:33 發表
我又玩 [SDU]FREEKILL
加埋你了~~ 唔好放飛機~~

[SSH]Roy

引用:
原帖由 manuhin 於 2009-8-25 12:04 發表
我可能中途要離場
所以都係唔參加
費時比人小喇叭
~"~ 咁你考慮清楚一D先~

[SSH]Roy

發新話題