發新話題

一個不知廉恥既玩家

[Close]
引用:
原帖由 55665566 於 2009-9-27 21:48 發表

佢轉左name  啦wo
HIN.JPG?
個次衰到要轉名入黎voteban我
之後失敗左  呵
我玩JPG第一次見失敗voteban
d玩家真係明白事理=]

人地唔鬼回你啦~_~

引用:
原帖由 55665566 於 2009-9-27 21:48 發表

佢轉左name  啦wo
身心都有屎 所以轉名

wowo

打低cheater的時刻~
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-28 22:19 發表

心有屎 所以轉名
good gag...

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-9-28 22:52 發表

bad gag...
你打留左隻字wo :p

0:32      當時佢被閃個正著 但係仍然可以camp住a門個位岩岩好

我同意
1. 佢見到成堆人,射左1個,比隊友tf,但佢唔係企正門位
2. 咁既情況下,你渣住awp,唔知對方有幾多個仲緊埋泥/位,正常都會向左走,向走去角位
好正常都會咁做la
但佢唔係........
白到咩咁......又唔開槍(試下中唔中人),又唔走,而既走去對住A門,個位仲要正一正
防閃?!
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

引用:
原帖由 victor06 於 2009-9-29 11:56 發表
0:32      當時佢被閃個正著 但係仍然可以camp住a門個位岩岩好

我同意
2. 咁既情況下,你渣住awp,唔知對方有幾多個仲緊埋泥/位,正常都會向左走,向走去角位
好正 ...
人地想轉名啦~_~, 人地唔回復啦~_~

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-9-29 12:38 發表

人地想轉名啦~_~, 人地唔回復啦~_~
唔洗佢回......
我地知道咪得lo
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

引用:
原帖由 victor06 於 2009-9-29 11:56 發表

我同意
好正 ...
同意!!多數既我都係等1-2秒先開槍=.="""撞下釆=.=不過只係試過一次殺到人

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-9-27 18:27 發表

中哂   呢句野講中我既心聲
多謝 火神兄教我ak,我師父唔肯教我,haha

引用:
原帖由 火之新城 於 2009-9-26 22:31 發表
0.03 : 聽聲都知啦傻仔
010 : 上次勁 手然 多人用awp camp中門,d人一定照版轉換架啦
032 : 玩得耐d2都知 t a門係邊啦
032 : 玩得耐d2都知 t a門係邊啦
咁你係唔係比人盲左 都可以當無野咁行=]
你玩得耐呀ma

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2009-9-29 16:41 發表
多謝 火神兄教我ak,我師父唔肯教我,haha
打多d mix / match就得, 有團既 叫平時玩開個5個人玩下plan

個傻仔轉左名叫powerrain之後,
有次入jpg ser 唔記得熜外掛...個身紅左...全世界都見到晒佢開左外掛
之後 diudiu問佢點解...佢話不明朗因素
之後 出去熜完外掛入番黎...廢到........

引用:
原帖由 o雪條o 於 2009-10-3 23:41 發表
個傻仔轉左名叫powerrain之後,
有次入jpg ser 唔記得熜外掛...個身紅左...全世界都見到晒佢開左外掛
之後 diudiu問佢點解...佢話不明朗因素
之後 出去熜完外掛入番黎...廢到........ ...
我個安已經不左.... 紅身打唔到人 點會....  (紅色字)

發新話題