發新話題

一個不知廉恥既玩家

[Close]
明顯外卦喇  一瞄就瞄頭  camp位唔睇 閃中緊更唔走開 如果正常比人閃中一定走 唔走等死..除非佢見到 個個人未行出黎 所以佢唔走開 或者佢既外卦防閃

唉.乜依家D人甘呀- -
不過我有時都會係10打10都直沖去B去T HOME,,

我想呼籲....唔好用外掛,用外掛只會令你既品德受損
試下唔好用外掛,殺到人會有好大滿足感同埋可以練下你d第6感
宜家有好多人,vlan d人既第6感都係好強,有幾個係數一數二
用外掛係會令自己開心,但係冇技術,想玩外掛,同bot玩,bot唔會話你
PS:以下係講笑的
A A A g0d好勁呀>3< haha

老手一睇都知外掛....
我玩咁耐 閃中d人一定走

甘RP.JPG又係衰D既,,,,玩3D甘明顯
仲要死口吾認
瞄定人先甘傻仔既野你都會做,,,
就算係3D啊,,,都吾該你扮下野,吾好甘明顯

算,,,反正都吾止你一個cheat
我都見吾少team既人cheat

cs就等你地班cheater敗落去啦

3D咩黎架?....我唔知....- -

食住花生睇好戲

引用:
原帖由 火神鳥 於 2009-9-27 13:35 發表
食住花生睇好戲
你食花生 我m6

always pre zoom

人在做. 下一句係咩 大家估下:O)

估唔到,,
但係可以講一句.
佢唔單只用3D
佢係用埋防閃光=]
以我睇咁多demo既經驗.
通常比人閃到屁股都掉頭走啦.
而且你重要完全比人閃中都唔走.
好明顯係防閃光=]

人在做,天在看,對嗎-.-????????????不過pr.....你又真係有80%似cheat

引用:
原帖由 ngtatshun 於 2009-9-27 18:22 發表
人在做,天在看,對嗎-.-????????????不過pr.....你又真係有80%似cheat
中哂   呢句野講中我既心聲

JPG 團d人 最鐘意 先發制人

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-27 21:27 發表
JPG 團d人 最鐘意 先發制人
佢最"火羅"既係
開post話我屈佢cheat   
等人幫佢

估唔到我"屈"到有晒證據=]
以後仲點樣見人
我諗PR.JPG呢個game名都唔會再係game出現

引用:
原帖由 ken叔 於 2009-9-27 21:47 發表

佢最"火羅"既係
開post話我屈佢cheat   
等人幫佢