發新話題

[Left 4 Dead] Left 4 Dead 舊抱怨貼 ( 非罵戰區 )

[Close]
抱怨點解敏妃個女咁鬼可愛

我屎我廢我很嫩..

屎得常常tk人

廢得25常不中

嫩得沒人跟我玩

我去死算了

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-8-1 17:15 發表
我屎我廢我很嫩..

屎得常常tk人

廢得25常不中

嫩得沒人跟我玩

我去死算了
0.0紀靈,你唔洗咁講既,我都同你打過下,其實你都技術都係普通姐!都唔係好廢,至少勁過我

回復 168# 的帖子

其實勁唔勁就好難定義既,勁唔代表一定就會嬴,唔勁又唔代表一定輸,最重要都係要好好咁coop先至可以玩得好,當中一路玩一路開咪講就係最好既,因為如果你有好plan的話,正係用對話框係好難講得清楚.
平心靜氣咁玩都好重要...如果唔係會破壞成team既士氣,亦都唔會玩得好.

重有好多其他因素...難以詳列.
已轉行玩steam版

成日有 D 隊友唔等人就禁制
都唔知點玩
踢又踢唔到
輸就成日輸
贏就得個一兩場

冇咩心機再玩落去

回復 170# 的帖子

搵多d fd入場玩la 係街場識多d fd囉 咁樣就唔會比人太sm

引用:
原帖由 stephen222003 於 2009-8-2 22:18 發表

0.0紀靈,你唔洗咁講既,我都同你打過下,其實你都技術都係普通姐!都唔係好廢,至少勁過我
你是誰@o@?

我身份咁神秘都會同我玩過-0-?

唉....- -
E家E人唔開場,一開就係度玩BUG.....
.

今日遇到個神手。
首先全隊人都知alarm後面有隻tank,有個隊友想禁完alarm即刻跑去安全室,引到隻tank打我地3個,係人都知俾屍圍+tank好難打,咁我退後,但都有幫手射,後尾個神手死左,唔話想衝安全室個隊友,反而話我on x唔幫手
到左最終關,有個隊友一黎就即刻call radio,乜準備都冇,大家都好被動咁守,個神手向我前面企住向度殺屍,射到佢,佢話我係咁射佢有病,我話佢"你唔識蹲ga",佢又話我on x又x我老x
最終關again,個隊友又係乜準備都冇就call radio,又係好被動咁守,個神手今次唔知想點,係咁周圍行,行左唔知去邊度俾hunter撲,又話on x冇人幫

呢個遭遇話我知原來團滅即刻話隊友on x就可以將自己既唔岩推得一乾二淨

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-8-8 15:12 發表

你是誰@o@?

我身份咁神秘都會同我玩過-0-?
我係想當年呀~~紀哥

最憎d人tk 完仲要一見到藥包就好似搶包山咁去搶包食
仲有d 企o係人面前食子彈又話人tk佢
同埋唔睇住d 汽酒桶亂開槍...一係比佢燒熟一係就一鑊熟

知唔知點升lv啊..個vlan ac

不滿:有人比tank打到倒地..tank打倒地果件..我燒tank..有乜問題啊?

回復 177# 的帖子

用vLan2900先可以升"呢"
好過d人好似對vLan2900好不滿
已轉行玩steam版

回復 178# 的帖子

當然有問題啦0.0
咁樣好易燒死隊員
而從現實生活離講都係唔岩既
情況就好似如下...
有人比另一個人打到百佳,你都唔會話dum個手榴彈過去打人戈條友到,跟住就問"有咩問題"....
已轉行玩steam版

發新話題