17 12
發新話題

[轉帖] iq題

[Close]

iq題

六減二幾時=0?

做六既手勢果陣

易到爆呢??
下一題

如果....
1=4
2=8
3=24
4=?

心水清既人一睇就知 好好玩

1=4
2=8

3=24
4=?

乘法計算

我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-2-28 20:37 發表
1=4
2=8
3=24
4=?

乘法計算

真係好多人會錯

千篇一律
原創?
4=1

引用:
原帖由 我要殺人 於 2011-2-28 20:49 發表
千篇一律
原創?
4=1
我呀哥同我講既 唔係咁都計轉帖呀?......

引用:
原帖由 叛逆乂月 於 2011-2-28 20:50 發表

我呀哥同我講既 唔係咁都計轉帖呀?......
你可以係IQ題區見到好多呢種題目,再唔係YAHOO,GOOGLE搜索下

引用:
原帖由 我要殺人 於 2011-2-28 20:55 發表
你可以係IQ題區見到好多呢種題目,再唔係YAHOO,GOOGLE搜索下
-.-搞錯 個死人呀哥仲話自己諗-.-
但係個六減二真係我自己諗

睇過
扮原創  

引用:
原帖由 iamfai 於 2011-2-28 21:01 發表
睇過
扮原創  
六減二真係me自己諗-.-
但係個1=4係我呀哥昆我-.-

引用:
原帖由 叛逆乂月 於 2011-2-28 21:11 發表

六減二真係me自己諗-.-
但係個1=4係我呀哥昆我-.-
圖如下.......................

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 隱逸 於 2011-2-28 21:35 發表

圖如下.......................
咁我想問唔同人諗到同一樣野有幾出奇? 咁我真係自己數手指果陣諗到六減二 真係會變左0 wo
如果你係都要話我扮晒野死都唔認既話 咁你贏囉-.-

引用:
原帖由 叛逆乂月 於 2011-2-28 22:14 發表

咁我想問唔同人諗到同一樣野有幾出奇? 咁我真係自己數手指果陣諗到六減二 真係會變左0 wo
如果你係都要話我扮晒野死都唔認既話 咁你贏囉-.- ...
首先, 唔同人諗到同一樣野, 並唔出奇
其次, 回顧此post, 從無人話過你"扮晒野死都唔認" , 我並未有表明過要爭勝既意思
再者, 此post內兩條iq題的確於網上經過廣泛流傳已久 , 客觀層面上來說, 並不算原創內容
最後, 國有國法 , 此版有此版規則, 經證實此post非原創內容, 就須扣分處理 , 希望閣下明白

另外, 希望你下次出post先上網搜索一下其內容 , 是否已被轉帖過了 , 以免被扣分

引用:
原帖由 隱逸 於 2011-2-28 23:20 發表

首先, 唔同人諗到同一樣野, 並唔出奇
其次, 回顧此post, 從無人話過你"扮晒野死都唔認" , 我並未有表明過要爭勝既意思
再者, 此post內兩條iq題的確於網上經過廣泛流傳已久 , 客觀層面上來說, 並不算原創內容
最後, ...
都係想證明自己清白姐 冇意引起任何人既不滿 如果有 在此說句對不起

轉返做轉帖 廢事一陣又比人插左幾獲

引用:
原帖由 叛逆乂月 於 2011-2-28 20:42 發表

真係好多人會錯
中伏
果然好野...  
我開始微笑 以後會努力過的 很好

中哂伏                           

17 12
發新話題