17 12
發新話題

!!!板主唔該幫幫手(仲係整唔到)

[Close]

!!!板主唔該幫幫手(仲係整唔到)

我個down落黎安裝個sony vegas pro10 跟住down埋key跟

跟youtube d片黎打pw 但係第2個pw打極都錯

我士過好多唔同既post既方法

結果係冇個得

e家我電腦e經安裝左sony英文板同埋一個sony pro 10既key跟

唔該板主 介唔介意控制我個電腦 幫我破解呢?

控制我電腦好似要一個程式 介唔介意send埋比我幫我破解?

唔該板主  真係整左成個星期都整唔到 好想用sony

唔該板主啦 thx :'(

我pm你比左msn你先ok??????

嗯 試下幫你  

唔該板主入黎幫幫手

唔該入黎幫幫手板主!!!!!!!!
兵不盡 埸不滅

你DOWN TEAMVIEWER,,再搵約時間整啦

引用:
原帖由 [★]STAR。鋭 於 2012-2-26 17:39 發表
我down 岩岩有人控我電腦整都係整唔到 e家唔知點搵到板主

係到等佢留言 約時間睇下方唔方便幫到我..

引用:
原帖由 [★]STAR。鋭 於 2012-2-26 17:39 發表
板主幾時番黎............
兵不盡 埸不滅

PATCH錯FILE?

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-2-27 00:21 發表
PATCH錯FILE?
我諗唔會patch錯file 因為上面 有位好心人 just for you幫我控左電腦睇

佢都係整唔到...跟住我先黎搵你 我諗我冇出錯..唔該你介唔介意控制我電腦

睇下我邊到有問題?
兵不盡 埸不滅

最快.明天晚上.

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-2-27 00:26 發表
最快.明天晚上.
中午有無可能?? 如果唔得就只好夜晚了

咁我聽日pm你 洗唔洗msn你 好似會方便d
兵不盡 埸不滅

板主得閒就pm我啦
兵不盡 埸不滅

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-2-27 00:26 發表
最快.明天晚上.
板主有空沒?
兵不盡 埸不滅

17 12
發新話題