71 12345
發新話題

請各位人士查證

[Close]
請注意,版權唔駛申請,當你一整個個插件出黎,版權就係你到(自己參考基本法)(同樓上內容差不多...)(但我唔記得左專利係咩 ,話下比我知...PLS)
但係你放得出黎,就即係將版權俾左論壇,所有會員都可以DL,但就唔可以轉帖,因為作者只將版權俾左你個論壇。

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-12-23 23:09 發表
請注意,版權唔駛申請,當你一整個個插件出黎,版權就係你到
yes,but STK didn't show the evidence
p.s:i am [T.R.T.P]-GOD OF CAMP

the road to pradise

本人沒有任何回應!無可奉告!

引用:
原帖由 STKServer 於 2010-12-24 09:37 發表
本人沒有任何回應!無可奉告!
so,i thing u just lying
p.s:明顯特登離間

the road to pradise

ak47vsm4a1如果你系無可奉告,
就請你和你的團隊負擔起責任!!請立即解散STK團隊和公開道歉!!!
請睇第一頁,你亂話人download你D amxx,我真系火都黎
唔怕講丫,我估你D  amxx都系係數位男女download落黎之後改小小野就當原創.....
咁又唔見人告你!

引用:
原帖由 CSshooter 於 2010-12-24 11:09 發表
ak47vsm4a1如果你系無可奉告,
就請你和你的團隊負擔起責任!!請立即解散STK團隊和公開道歉!!!
請睇第一頁,你亂話人download你D amxx,我真系火都黎
唔怕講丫,我估你D  amxx都系係數位男女download落黎之後改小小野 ...
/LAG AMXX 係偷ctp

引用:
原帖由 CTPs 於 2010-12-24 13:16 發表

/LAG AMXX 係偷ctp
下?!真架?Ak47呢次實走佬,唔認數!!!

引用:
原帖由 CSshooter 於 2010-12-25 11:01 發表

下?!真架?Ak47呢次實走佬,唔認數!!!
so pe pls la ak47

引用:
原帖由 誠實波板糖 於 2010-12-23 21:06 發表
又係你地:O
版權係自動受保護(合資格既話:S)
專利先係要申請
算啦.人地STK SERVER放野上論壇比人DOWN.
DOWN左之後話人偷佢野..話咩版權WO.
放得上網又要嘈..

STK個埸主.
冇野回應咪姐係默認LO..
唔緊要啦..
潛下水啦.

OZIL 你連回左 快d del返張佢
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

71 12345
發新話題