發新話題

請各位人士查證

[Close]
引用:
原帖由 ats11670 於 2010-12-22 12:48 發表
版權????? 佢個插件申請左版權????? 咁威...?
我反而唔想睇佢個插件...我想睇下佢張版權申請書點寫=.=
申請版權好似要比錢-_-相信唔係一個小學生比得起數目
O`m_G

所以 佢個帖 話個插件有版權....明顯吹水A_A

犯了版權法 << 無申請版權 點犯版權法

引用:
原帖由 ats11670 於 2010-12-22 13:54 發表
所以 佢個帖 話個插件有版權....明顯吹水A_A

犯了版權法  
佢係侵犯版權=口=冇犯法而已
O`m_G

STK團既團長ak47vsm4a1在EYWE團網中投訴本團團員EYWE-CS sH00TeR

關VLAN咩事

引用:
原帖由 kaho12123 於 2010-12-22 14:44 發表
STK團既團長ak47vsm4a1在EYWE團網中投訴本團團員EYWE-CS sH00TeR

關VLAN咩事
STK淆走左
問下佢地~

喂.. 返黎啦STK 唔好死呀~~~~

我去佢個壇到講
佢封我ip lo
對不起,您的 IP 地址不在被允許的範圍內,或您的賬號被禁用,無法訪問本論壇。
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

STK
唔夠串,BAN人IP?
垃圾?

引用:
原帖由 小雙俠×樂 於 2010-12-22 17:19 發表
STK
唔夠串,BAN人IP?
垃圾?
垃圾+1

同#49回復

關VLAN咩事???

引用:
原帖由 STKServer 於 2010-12-22 17:50 發表
同#49回復

關VLAN咩事???
朋友~ 你上水啦?

呢到係cs討論區. 呢個關cs事. 當然講得.

回應下啦你

引用:
原帖由 STKServer 於 2010-12-22 17:50 發表
同#49回復

關VLAN咩事???
e個同cs1.6既人流有直接關係xdd
O`m_G

係啊!!
希望ak47vsm4a1回應一下!~!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

我睇死你淆底架啦,ak

又係你地:O
版權係自動受保護(合資格既話:S)
專利先係要申請

發新話題