52 1234
發新話題

Backer s Maple團,,, 又一潮流代表●

[Close]

Backer s Maple團,,, 又一潮流代表●

Backer's Maple

其團中的連鎖潮名

已開始席捲vlan.. 大家玩vlan記住小心

其團長玩網戀程度 ,,,

團長老婆*0*. 新手實力.蝦佢=你p硬k.     米奇♥♪

令人驚訝

不知有情人能否終成眷屬

其團長
cEns゙eScApe:同埋我想提下你條柒碌

轉貼既野 唔計發貼時間架

他的不是定理.. 令到星願眾人o晒嘴.. 可說是潮

還有其自創潮語

你要鳩

屈機到眾人潛晒水

還有其自認嘴炮功力

嘴砲 我不賴 come

果然係潮童

可能是來自膠登論壇?

還有其團員LsMaIzK_c: 血洗星願版 謝

令到星願人人自危.. 深怕星願就快汁粒

好啦

大家一齊跟我講   

喪gag喪柒齊喪笑  潮童潮語領潮風

bn團太潮

果然夠bn

咩叫bn?

問潮團

一 篇 文 足 以 入 心

喪gag喪柒齊喪笑  潮童潮語領潮團

多謝支持

我都係講出大家既心聲

十文好看.
令我看完再看

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-5-1 17:02 發表
十文好看.
令我看完再看
好波不妨一睇再睇

好文不妨一讀再讀

咦....Backer's Maple團有嫁咩...................................................................

哦我知啦...緊係D潮到冇人提發展唔起既新團仔o~~O

係woR點解果個不能日發展既團既團長成日黎我地到吠既?.?

我想睇佢發表下= _ = !仲要叫埋人上人團板血洗星願?______?

煩請你什麼新鮮羅白在嘈吱巴閑呢?.?能否回家拿個鏡照照再說話

吧~ 【 什麼什麼Backer's Maple團】都吾知沉左去邊囧!

不如咁唔洗嘈~依家最潮既滅團戰玩唔玩下?_________________?

真係有小小衝動想貼埋去信長區

引用:
原帖由 KaiBer 於 2008-5-1 18:10 發表
我鐘意呢句=__________=

引用:
原帖由 忍者亂太郎 於 2008-5-1 16:42 發表
Backer's Maple

其團中的連鎖潮名

已開始席捲vlan.. 大家玩vlan記住小心

其團長玩網戀程度 ,,,

團長老婆*0*. 新手實力.蝦佢=你p硬k.     米奇♥♪

令人驚訝

不知有情人能否終成眷屬

其團長
cEns゙eScApe:同 ...
一字既曰之-

在.下.拜.服(磕頭)

喪神喪屈齊SM  神童神語領神風

喪gag喪柒齊喪笑  潮童潮語領潮風 ..'這句說話夠潮..

多謝大家支持

我會唸多d 金句

我不信亞仔係d咁ge人  
Lancelot-S

52 1234
發新話題