發新話題

《有些玩家素质太差》

[Close]
我的多人伺服內

常有大陸及台灣來客

我們都好好對待他們啊, 而且玩得高興

VS01 占士哥~多人伺服.敬上

引用:
原帖由 lihaonandela 於 2010-1-22 09:59 發表
香港人整体素质是比大陆人高........不过你说的那些东西都是什么目的呢?
发泄一下被大陆人“问候”的愤怒?让大陆人看到这些感到脸红羞愧?让你的港同胞也认识到大陆人的低素质?警告香港人珍爱生命远离大陆人?让香港人与大 ...
瞧瞧吧,這就是大陸人,林子太大,好鳥都在窩裏,壞鳥都出去罵人!素質!!!

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-1-22 07:44 發表

枉你做過見習版主
FPS區係冇獨立版規
得統一版規
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=159201

你尋人果陣會唔會數落人地既不是?!
會既話一樣唔卑開名
噢~ 咁下次一定係圖
講到尾都係包庇差劣玩家為先
完全明白

回復 32# 的帖子

不错,我骂的就是你.因为你找骂..

举个例子,我长的不好看,但是我的朋友会教我改善自己的形象,提高自己的气质,而不会像只苍蝇一样嗡嗡嗡的嚷嚷讽刺"你长的真丑,你长的真难看,你长的碍我眼睛”像这种朋友,我不但骂他,还会朝死里抽他.......

最后一句..我骂的就是你.....

所謂既勁人係咁...高分就唔抵得    仲要自己友打自己友      E   D咁既場面見過唔少 講到好似好老手咁...其實得個殼 唔講E     D住              講番正題           對住果D人真係 走場好過(悲觀唸法)       玩L4D2必須團結        就算投術唔多好     都可以互相補救     計劃打邊件邊件      有咩事慢慢講      咁火都冇用        火完又唔係會多幾千分 不過你高分都係好事      人地罵你     都係想你變成神手姐XD我試過發誓       25唔到唔做人XD就係咁     不耐提高要求      就咁就變成    中手(比較樂觀既唸法)        我就高手未到...我都係唔多熟       要做高手       我都係未夠班:lol

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 14:22 發表

噢~ 咁下次一定係圖
講到尾都係包庇差劣玩家為先
完全明白
說什麼包庇 , 我根本覺得無必要開名

學你地話齋 , 你開左人名 , 人地唔識改名嗎 ?

那你舉報無品玩家這個決定又是否有效 ? 我唔覺得有囉

加上已經有"抱怨區"比你地去發洩 , 我覺得唔需要再係主版開POST唱衰人咁無聊

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-1-23 09:51 發表

說什麼包庇 , 我根本覺得無必要開名

學你地話齋 , 你開左人名 , 人地唔識改名嗎 ?

那你舉報無品玩家這個決定又是否有效 ? 我唔覺得有囉

加上已經有"抱怨區"比你地去發洩 , 我覺得唔需要再係主版開POST唱衰人咁 ...
咁我諗作為版主o既你有需要將呢類"咁無聊"o既post一個不漏咁移晒去抱怨區喇
要講私隱又選擇性執法

算喇~d大6人係咁..自己~自己又唔係勁

無必要開名今日一個明日一個不用太認真香港玩家大陸玩家一樣大陸平台香港平台
一樣樹大有枯枝無品搞事罵人咁無聊自己開平台打.開房俾人玩只想大家玩得高興
場主,玩家,只是個遊戲不用太認真,學會包容別人,有品入我場玩,膠人自己開場玩

事隔接近10小時
版主仍然冇將呢個抱怨post搬去抱怨區
問題係出係邊呢
唔通呢個唔係抱怨post? 還是有人選擇性執法視而不見?

還是版主認為呢個post未夠怨氣?
定係版主有自己o既準則去界定呢個唔算係抱怨post?

答唔答,做唔做都唔關我事o既
版主又唔係我,請我都唔會做
小弟只係對呢d做法一笑置之

引用:
原帖由 lihaonandela 於 2010-1-22 18:24 發表
不错,我骂的就是你.因为你找骂..

举个例子,我长的不好看,但是我的朋友会教我改善自己的形象,提高自己的气质,而不会像只苍蝇一样嗡嗡嗡的嚷嚷讽刺"你长的真丑,你长的真难看,你长的碍我眼睛”像这种朋友,我不但骂他,还会朝死里 ...
小破孩,不跟你見識!我是可憐你,看你嚴重營養不良,没少吃苦吧?孩子?

我也覺得vlan遊戲環境比較好,所以這段時間都在vlan玩,學某人說的,樹大有枯枝,林子越大,鳥也越多,浩方這么多玩家,相對遇到素質低的玩家也會多點,動不動就問候人,還說人外掛,確實惱火,vlan平臺玩家就少多了,不過裡面的玩家都偏nice,除了vlan時不時斷開連線,時不時登陸不了,進大區提示vip之外,其實vlan還是不錯的
Λjam

算啦 呢度不嬲多 見高拜 見低踩既人
見怪不怪

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-23 18:50 發表
事隔接近10小時
版主仍然冇將呢個抱怨post搬去抱怨區
問題係出係邊呢
唔通呢個唔係抱怨post? 還是有人選擇性執法視而不見?

還是版主認為呢個post未夠怨氣?
定係版主有自己o既準則去界定呢個唔算係抱怨post?

答唔答 ...
算啦~ 人地做版主 都係義務 又唔係有糧出
入l4d 殺殺喪屍出下氣仲好

引用:
原帖由 Nevsi 於 2010-1-27 17:29 發表

算啦~ 人地做版主 都係義務 又唔係有糧出
入l4d 殺殺喪屍出下氣仲好
總叫見識到乜野係選揀性執法

發新話題