發新話題

最後回覆!!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 Undertaker1 於 2010-1-2 13:27 發表
1..我地到哂SAFE ROOM等你個ADMIN落地等左好耐..
2.佢既身份關你咩事..你唔知佢身份就要KICK人?
都係個句…我保證唔會再有類似既事發生

唔介意我反問架可?

kick邊個好似唔到你管…唔鐘意你可以唔入…個admin唔落地,係因為佢有野整緊…唔想轉場住…

可以答到你未?

引用:
原帖由 lastfriend糖 於 2010-1-2 13:30 發表
個admin叫咩名?成個ser得一個admin嫁啵~
唔只一個0,0

回復 12# 的帖子

你知我同mrc係kdt就踢,你解釋,你點解踢。admin濫用權力

引用:
原帖由 kaplan3139 於 2010-1-2 13:22 發表

好...我首先問一個問題,我地伺服器管理員用noclip係唔係要問過你?
第二,你身份不明,唔可以確定你係唔係KDT既隊長。
第三,我保證唔會再有類似既事發生。 ...
1.admin大晒?如果我係admin我就可以整到所有人都noclip睇下有冇人嘈
2.我外星人呀  點呀  係米唔比玩呀   咁叫唔叫歧視呀?隊長比玩隊員唔比?咩道理呀
3.你點保證?跳樓丫   再唔係向天發誓      登晒頭條就信你
激到火都黎埋...明明你地唔岩仲要惡人先告狀

kick人唔到我地理...岩...good       下次見你一獲投票踢你一獲

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-2 13:35 發表
kick人唔到我地理...岩...good       下次見你一獲投票踢你一獲
放心...你見到我入你地server先算..呢個世上有得改名呢樣野…唔好唔記得。重有我都唔會玩其它SER

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-1-2 13:33 發表
你知我同mrc係kdt就踢,你解釋,你點解踢。admin濫用權力
點解要我向你解釋?又唔係我踢你。

回復 22# 的帖子

咁未搵踢我地個個人解釋..............唔洗我教你呀嗎= =

回復 22# 的帖子

我要你地團比個合理解釋。。。。。

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-2 13:33 發表

1.admin大晒?如果我係admin我就可以整到所有人都noclip睇下有冇人嘈
2.我外星人呀  點呀  係米唔比玩呀   咁叫唔叫歧視呀?隊長比玩隊員唔比?咩道理呀
3.你點保證?跳樓丫   再唔係向天發誓      登晒頭條就信你
激 ...

可惜你唔係。

呢個世界好多冇道理架啦,咁你做人又有咩道理?

你咁講…你問我點保證…咁首先唔該你做齊你所講野先。咁我就先再同你保證,但你做唔到就唔好問人地點…

激到火都黎埋...明明你地唔岩仲要惡人先告狀

你火都黎拿…咁快d去搵下邊到有水拿…費鬼事燒親其它人就唔好啦

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-1-2 13:45 發表
我要你地團比個合理解釋。。。。。
ok冇問題,但首先要你講一樣先…你憑咩?

咁又係既~_~唔到我地理    姐係D人爆晒粗又好    殺人放火都好     都冇人理~o~      ADMIN都唔玩自己團個場   唉~_~個POST收生準則又冇    團規又冇      冇言成成意都冇
O   ADMIN唔理場   玩家唔理得
No  one  can  help  me?
9命呀

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-2 13:49 發表
咁又係既~_~唔到我地理    姐係D人爆晒粗又好    殺人放火都好     都冇人理~o~      ADMIN都唔玩自己團個場   唉~_~個POST收生準則又冇    團規又冇      冇言成成意都冇
O   ADMIN唔理場   玩家唔理得
No  one  ca ...
記住一樣野…個post唔係我開

燒親人?係個腦點燒??你係米幼稚園低班?

回復 26# 的帖子

都話憑你地ADMIN係到亂KICK人.............
所以要交代番

發新話題