發新話題

話說今日撞到個吊人又無品既人

[Close]
得一隻屍點有技術...係人都知隻GAME 合作>技術

再講屍小人就扣秒數.人吾齊都有電腦啊.~咁人吾齊都吾洗等丫笨。

====================刪帖 唔拗啦=======================

-1沒有規定一定要在安全室等齊人
-1沒有規定感染者不可對幸存者造成傷害
每個人定義唔同
如果對方沒有遵守你認為的規則
你也可以不遵守對方所訂立的規則
[那爆粗的人,即是在警告下,亦踏進地雷區,隨後投訴]
比你覺得個位人兄係點?

====================刪帖 唔拗啦=======================

引用:
原帖由 26583571 於 2009-12-31 17:40 發表

我唔知既 我由LEFT4DEAD出果日開始玩起玩到出LEFT 4 DEAD 2
我唔知無對抗既?失策 我仲日日玩VS添 唔通我買錯左?

唔裝修正既電腦=廢,依樣我唔否認,但屍點解唔可以?技術同合作睇齊 有技術+合作=神,有技術=屈,只有合 ...
講就係人都識講啦
裝左修正我都唔覺電腦勁得去邊

CHARGER你一個撞晒班人落街就得
BOOMER用MOB引屍
SPITTER屈位
JOCKEY拖人走
HUNTER扣超快/CAMP位 鎖死人 INCAP
SMOKER拉人走
TANK屈車 嬴唔到?

嬴到..,,,,,,,,,,,,對面"硬擦膠"梗嬴到。你吾打都嬴到。

引用:
原帖由 26583571 於 2009-12-31 17:40 發表

我唔知既 我由LEFT4DEAD出果日開始玩起玩到出LEFT 4 DEAD 2
我唔知無對抗既?失策 我仲日日玩VS添 唔通我買錯左?

唔裝修正既電腦=廢,依樣我唔否認,但屍點解唔可以?技術同合作睇齊 有技術+合作=神,有技術=屈,只有合 ...
以為有技術就大晒  講埋晒d 神論  大把對抗ser係冇用插件囉 甘又點?  唔用插件 好出奇?   你講到唔用插件就唔得  定係你冇插件生存唔到啊   神手 1打4   你神人地唔係神?   全個l4d2 同l4d 得你神?  你l4d 玩到l4d2 都仲係甘 我懷疑你既智商同一般人唔同囉   成個l4d2 同l4d 唔係得你一個係神  唔好打埋d 1打4既理論

插件好似係開場果個裝左先有架喎
個場又唔係樓主開 佢裝電腦插件有咩用

個題目已經變左做討論: "感染者人數不齊沒差別嗎?"

打機打到咁認真 報警丫笨

講到天馬行空 , 當左5秒重生出黎既隻隻都係Tank咩... 笑

SPITTER屈位
JOCKEY拖人走
SMOKER拉人走
TANK屈車 嬴唔到?

就黎對面個個都係傻架啦 , 企定定比你咁做啦 , 你最醒 , 比個good你

引用:
原帖由 envy 於 2009-12-31 18:04 發表
講到天馬行空 , 當左5秒重生出黎既隻隻都係Tank咩... 笑

SPITTER屈位
JOCKEY拖人走
SMOKER拉人走
TANK屈車 嬴唔到?

就黎對面個 ...
有話要TANK麼?

4隻AI企定定 比你1秒翻生 自選怪

一個鐘你都殺唔到一個啦

tank ? 無其他特感搞野 2條友都殺到你隻tank啦

屈車? 消防車定坦克車定係火車 ?

無 , 梗無啦 , 你咁勁  , 洗咩玩tank丫 , 分分鐘玩boomber可以走位避哂d彈近身打死人tim , 邊夠你玩姐

回復 17# 的帖子

1打4 我想請教下你...
BOOMER用MOB引屍 無限屍潮?即使每關都用boomer 你沒看過完了引發屍潮 幸存者是完好無損 或是 只是損害了一點點血量 我想問你要嘔多少次 而且不排除失手 對方才可在你一感污者下被全滅呢?
SPITTER屈位 只有1個特感和普通屍 對反應較差或初哥 可能避免不了極大的痛害
沒有boomer等特感幫助 只靠普通屍 和 很久的一次屍潮 你的屈位 對於較熟練或反應快的幸存者 作用不大 .如果先前有boomer幫手 5~10秒的復活時間 還餘下多少屍幫你屈位?
JOCKEY拖人走   暫時放下初哥或反應較慢的人 清除一個屍潮 以及追上的時間 每秒3傷害的你 幸存者 足以致命?別忘了有有合作的團隊 , 想拉遠的機率真的很少.
HUNTER扣超快/CAMP位 鎖死人 INCAP  你兩隻手 人地八隻手喎 或是說4支槍...邊個更快?
別意為普通屍真的難對付 和 所有幸存者都是不teamwork 更有可能 teamwork和反應等皆備.更難造成創傷.如果5~10秒復活 都是hunter 你是期待下一次屍潮 還是機會 還是沖上去?
如果之前是boomer 等你復活完 都可以看清潔了.等同戰場 多麼的清潔.
SMOKER拉人走   其餘幸存者又如何?沒有手還是腳還是意外撞車來不到現場餘下一人被你拉? 經驗足夠的 不會不理吧?
TANK屈車 嬴唔到?   tank襲擊人時都有車? 你泊的吧!?還是速遞?而且不是每章節都有tank出現 和車.
CHARGER 你一個撞晒班人落街就得 沒有街可以推下去或是沒有機會 你會不動如山嗎?
4打1
全清幸存者機率是多少?命中機率又有多少?不排除失手或是對手反應快?不排除戰場機會的次數少嗎?不排除天外有天,人外有人?
還是你參加的是特殊既l4d2的對抗?

如果不是 不如找一群技術高超 經驗老到的人 在youtube展示 以你一人的技術 馴服他們吧

發新話題