23 12
發新話題

Laputa的快攻實戰 ★ bY承諾丶

[Close]

Laputa的快攻實戰 ★ bY承諾丶

第3次製片~
希望你地比下意見
好ge衰ge我都好樂意聽架
呢部片系講Laputa打諸神(快攻)ge1場計分
冇任何抽水
都系果句啦..希望你地比下意見

其實我有1樣野諗過ge,
就系系中段果度加下d字幕
1黎得意d  2黎睇得冇咁悶
唔知你地覺得點呢...花文可5可以比下意見@@
你d意見好pro

支持大佬又出影片
我覺得d 簽名整得好靚

引用:
原帖由 True。kAi 於 2012-3-16 19:15 發表
支持大佬又出影片
我覺得d 簽名整得好靚
你講緊d咩簽名-.-?
點夠彊做你大佬...

影片整得好好

但歌曲方面 有點不符合 只有一首數碼暴龍的主題曲岩我口味@@

而第一首應該改改佢

仲有唔好加太多字幕落去
引用:
原帖由 承諾丶 於 2012-3-16 18:52 發表
其實我有1樣野諗過ge,
就系系中段果度加下d字幕
1黎得意d  2黎睇得冇咁悶
本人以為太眼花了 只專注看特效 而忘記了影片當中的片段...

還有的是 有時間還可以切蹉一下

最後一點 加油努力 整多d片

我比了一個like你

-自製片頭很好看

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

係咪用sony10整既呢:lol:lol:lol

-自製片頭很好看

你好

回復 4# 的帖子

點切磋>_<仲有多謝你個like
歌方面其實我個人中意d soft小小 ,其實系咪要霸氣d ge音樂@@
我本黎諗住+one piece
系丫我用sony10整,同埋用左小小威力...
其實點解自製片頭呢...
本身我系有d ae片頭ge,, 但係我開左個片頭唔識轉字-.-
仲有開片頭果時個ae又話錯誤  又話唔知唔見左d咩素材...=_=

字幕系咪其實唔加得....:Q

字幕好多粗言-_-

引用:
原帖由 草ja 於 2012-3-16 21:52 發表
字幕好多粗言-_-
咩叫粗言-.-.........比d例子

回復 6# 的帖子

認同 甘多粗言 好似要扣分- -

引用:
原帖由 〞淺 於 2012-3-16 21:59 發表
認同 甘多粗言 好似要扣分- -
咩叫粗言....-.-你講左先啦!
我系咪要del post? ===

回復 9# 的帖子

唔知 我自己認為d字幕唔得- -

引用:
原帖由 〞淺 於 2012-3-16 23:24 發表
唔知 我自己認為d字幕唔得- -
我驚比人扣分wor= = 我錯where....
果d都計架咩-0-

w)w

係咪有d位重複左?~
還是放棄了 真的攰了!    angel beats 立華奏  愛! ✖S_KY★╮

兩對實力都差唔多,不過危到聯合既合作比較多
-CLsy
鍾愛亦鍾情於你

回復 11# 的帖子

好似係 -_- 你最好下次唔好加甘多粗言字幕吧

23 12
發新話題