發新話題

香港`CrUel伺服器|監獄模式(新貼)

[Close]

香港`CrUel伺服器|監獄模式(新貼)

本服經歷了不少被玩家轟炸後也修定了十分多的插件和管理員
希望大家不要再轟炸本服
另外ADMIN濫權玩家可以到本貼留下該名ADMIN的名子
若成功申訴 該名ADMIN會被記下一次警告 其ADMIN再被投訴將會被革職
希望各位滿意這個安排
另外本服已増加了FPS到500-1500不等
可以在伺服器上方雷達的右方查看
本服永久IP:juicys.no-ip.org:27015
本服另新増拖尾玩家可按f3使用
伺服器已自動鍵入voteban和hats 玩家可按f1和f1使用
玩家若被9殺請告訴當值admin
玩家申訴後admin會轉移到觀戰者觀看各玩家的投訴對象
若當值admin都覺得該被投訴的玩家有9殺成份
admin會把該名玩家封禁15分鐘/轉移到tr團隊
而被9殺的玩家將獲得20-60jbpacks不等
請勿在本埸以外的監獄伺服器玩jail_cruel_beta3 因地圖作者不想把這圖在本埸以外出現
若為發現者一律視為侵犯版權<---welcome to facebook

被受永久不歡迎玩家:
11111111111222222222233333333333 (原因:多次洗頻)

GHOST SER 之前9 kick我同埋 無啦啦slay 左我場. admin屈我搞搞震點計先

本貼用於jail ser
我幫你同ghost ser埸主講

-------------------------分開--------------------------
*你話我地投左票d人個個都話kick你
*話你好煩  By GHOST埸主

9殺成份既定義?

admin:juicyz!!!!!!!!!

打錯字係admin:[`CrUel]juicyz

回復 5# 的帖子

請問佢把左咩錯
請詳細解說

嘩,我好受歡迎囉

魚毛場1個
魚毛ser就自然會有魚毛admin又會有魚毛場主
最後就緊係會有魚毛行為..

引用:
原帖由 豆腐船 於 2010-12-29 11:35 發表
本貼用於jail ser
我幫你同ghost ser埸主講

-------------------------分開--------------------------
*你話我地投左票d人個個都話kick你
*話你好煩  By GHOST埸主
以我所知~~你投票,人人都一定想踢佢架啦~~我去你個場當你又投踢我,d人都係一定投踢既~投票? 信唔過

★最愛玩瑪奇

引用:
原帖由 cheungchunlok01 於 2010-12-29 13:42 發表

以我所知~~你投票,人人都一定想踢佢架啦~~我去你個場當你又投踢我,d人都係一定投踢既~投票? 信唔過
拿唔關我事架-- 係幽靈埸主叫我幫佢打--

被受永久不歡迎玩家?

改個名入得=廢

引用:
原帖由 豆腐船 於 2010-12-29 11:06 發表
本服經歷了不少被玩家轟炸後也修定了十分多的插件和管理員
希望大家不要再轟炸本服
另外ADMIN濫權玩家可以到本貼留下該名ADMIN的名子
若成功申訴 該名ADMIN會被記下一次警告 其ADMIN再被投訴將會被革職
希望各位滿意 ...
以我所知,此帖有勁多不合理而且不尋常地方,請自行找尋。

發新話題