28 12
發新話題

WIN7 開左SER無法換IP??

[Close]
我都試過有咁既情況...重開左vlan就無事

引用:
原帖由 ats11670 於 2010-12-29 01:05 發表
我都試過有咁既情況...重開左vlan就無事
試過好多次= =都唔得

你win7 32定64 bit?

仲有 我見到個爆爆王外掛=__=
乜你部腦咁多外掛既=__=

我係win7 64bit ultimate

ps:用錢買嫁=]

哦64bit 開ser方法 經過本人經驗

係卓面簡vlan禁右制 > 內容 > 相容性
tick 以相容模式執行這個程式: 選擇 Windows Vista(Service Pack2)
最後按確定

.... 試試以上方法 睇下得唔得
如果唔得我再諗辦法幫下你=.=

請問hlds.exe開啟做法係唔係同以上做法一樣??

係呀!!!!!!!
你有d game玩唔到都可以用e個方法

今日你再試下...如果再唔得...就關左防火牆先...
有冇用router?

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-12-29 08:53 發表
今日你再試下...如果再唔得...就關左防火牆先...
有冇用router?
我冇用router 但我2個防火牆都有關 都係唔得= =

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
重裝試下,用v19,再跟住步驟做

請問係唔係dcoo? 因為英文版cs 開game 會變左 hl.exe

引用:
原帖由 kochunyin115 於 29-12-2010 01:42 PM 發表
請問係唔係dcoo? 因為英文版cs 開game 會變左 hl.exe
係...
解壓後轉做中文版之後開cstrike.exe

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-12-29 13:47 發表

係...
解壓後轉做中文版之後開cstrike.exe
ok 等我試下先!!

28 12
發新話題