17 12
發新話題

雞譯團Chicken-translation

[Close]

雞譯團Chicken-translation

雞譯團既HungYau..因為各原因已經退出雞譯團

吾明=.=
點解

你地個ser ip係咩=.=

我想講
離團有咩問題
洗唔洗開post啊!
如果係禁
一日都唔知有幾多張post lo
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

離團都要開p0st.又唔係咩大團.咁都要p0st 真煩
` sLAuGhteR ; CCk.

回樓主
咁你不如係game入面每講一句野,就係vlan開1個post出黎
咁就強啦

假離團,呃POST~

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-12-28 13:08 發表
我想講
離團有咩問題
洗唔洗開post啊!
如果係禁
一日都唔知有幾多張post lo
咁你汁Ser你又開post

引用:
原帖由 STKServer 於 2010-12-28 20:12 發表

咁你汁Ser你又開post
同意!!! 咪係EYWE夠唔係咩出名團啦= = 關SER夠唔係大件事
你咪又出POST!!!

識話人唔識話自已?人地會話你傻傻地嫁波^3^.?

離團同唔再開ser唔同架囉唔該
起碼HungYau離團唔關大部份會員事
但係EYWE唔再開就關大部份有玩個ser嘅人事

唔同就唔可以開poa_a?
關大部份會員事先可以問~0~?
姐係關小部份會員事就唔可以開?

請注意,離團是你和團長之間的事,只關小部分人事,都不關大家的事(大家其實可以唔駛睇呢個post...)
但關ser不同,關ser會影響大量玩家,我個ser維護3日都要發個回個覆講啦,免得D人以為我唔開ser lo,
個ser D場主/admin咪好失望XD,佢唔開ser都要同vLan CS玩家講左先嫁...免得有人煩佢啊ma...或者係免得D人以為佢又北上,好快會開返ser (大家就要留意呢D post啦XD)

請樓主不要作出無聊的行為,先衡量一下事件的輕重吧。
=================================================
最後,同fung一樣,弓喜樓主出位成功
=======================================
回樓上:不是小部分人,而是你和團長!!明嗎??PM告知可以嗎??

引用:
原帖由 me.l0ve蟲 於 2010-12-28 22:17 發表
唔同就唔可以開poa_a?
關大部份會員事先可以問~0~?
姐係關小部份會員事就唔可以開?
冇話唔可以開
只係話你開黎冇意思囉.

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-12-28 22:26 發表
冇話唔可以開
只係話你開黎冇意思囉.
認同樓上的說法
btw.
PM不行嗎??

17 12
發新話題