發新話題

[交流] 革命機都幾好睇 更新至第12集討論 AI娘*2 哥哥

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-6-2 18:02 發表

2季...希望24-26集 2季就50集

如果得12集就有頭無尾- -

上網查完資料

最後就係得13集...有2季..共26集..足唔足夠我就唔知.
4月番播放13集
10月番播放另外13集

引用:
原帖由 0123456 於 2013-6-2 20:02 發表

4月番播放13集
10月番播放另外13集
相差一季番 好快姐

《革命機Valvrave》三號機駕駛員確認!果然是他?

「火神鳴」駕駛員——山田雷藏

咁黑客妹應該用紫色機

之後藍機緊係佢下集會見

紫機就好大機會黑客妹...最後女主角死左..一定係咁

【文字情報】

(來自可信情報師的文字情報,但還是可能會與確切情報略有不同)

《革命機》將有驚異新展開

據文字情報,《革命機》第12話將有兩大衝擊,其中一個大家已經猜測到會有,另一個則是絕對預想不到的衝擊。

對於第一個衝擊,網友普遍認為女主角之一的翔子可能會死亡,因為預定9月召開的《革命機》第二期先行

EVENT唯獨沒有邀請翔子的聲優參加,此前公開的ED2單曲CD封面中,翔子也是以裸飄這一微妙造型登場。

第10集...某位女角色被男主角推倒..

估唔到詛咒既力量係咁野獸...

呢套野真係集集超展開  on 9得黎又真係幾好睇
Btw流木野 啪啪啪啪啪

引用:
原帖由 別理 於 2013-6-15 00:55 發表
呢套野真係集集超展開  on 9得黎又真係幾好睇
Btw流木野 啪啪啪啪啪
流木野咁就被男主角推倒= ="

都係個AI娘控制男主角..

AI娘係病嬌屬性XD

啪啪啪
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

本來都想睇呢套...同惡魔倖存者2...
但最後都係冇追

引用:
原帖由 碎.星 於 2013-6-15 15:46 發表
啪啪啪215084
女主角羸左個選舉 輸左個男主角

指南君領便當機率高達99%

引用:
原帖由 0123456 於 2013-6-16 16:02 發表
指南君領便當機率高達99%
第二季聲優表到無佢份..就知佢已經死左XD

喂喂 乜叉野女配角= =第二女主角黎好無

咪係囉  你就配角

同埋唔好係標題到劇透好嗎

引用:
原帖由 無撞 於 2013-6-19 18:51 發表
咪係囉  你就配角http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20080713124619/evchk/images/9/9f/Kill.gif" border="0">
我眼中所有動漫入面得一個男主角同一個女主角

其他都係配角

發新話題