16 12
發新話題

[交流] 2013年7月新番動漫

[Close]

2013年7月新番動漫

第1週(7/1 ~ 7/7)
1日2日3日4日5日6日7日
直笛與背包
Mi☆
BROTHER
CONFLICT
幸福光暈
(第2期)
特例措施團體斯特拉女子學院高等科C³部蘿球社!SS黃金拼圖惡魔高校D×D NEW
狗與剪刀必有用戰勇。
(第2期)
Free!槍彈辯駁
希望學園與絕望高中生
穿透幻影的太陽有頂天家族
正義凜然!!
兼續和慶次
薔薇少女
(第3期)
Fate/kaleid liner
魔法少女☆伊莉雅
網球少女
(第2期)
戀愛實驗室物語系列
(第2期)
八犬傳
(第2期)
戰姬絕唱
SYMPHOGEAR
G
現視研 第二代BLOOD LAD
血意少年
歸宅部活動紀錄神不在的星期天魔界王子 devils and realist
SERVANT×
SERVICE
Fantasista Doll
第2週(7/8 ~ 7/14)
8日9日10日11日12日13日14日
只有神知道的世界 女神篇銀之匙
Silver Spoon
科學小飛俠
Crowds
兩人是少女福爾摩斯
我不受歡迎,怎麼想都是你們的錯!超次元戰記戰機少女小鎮有你

直笛與背包Mi☆

狗和剪刀必有用

BROTHER CONFLICT

戰勇。

正義凜然!!兼續和慶次

幸福光暈 ~More Aggressive~

Free!

特例措施團體斯特拉女子學院高等科C³部

槍彈辯駁 希望學園與絕望高中生

薔薇少女

戀愛實驗室

戰姬絕唱SYMPHOGEAR G

歸宅部活動紀錄

SERVENT×SERVICE

蘿球社!SS

黃金拼圖

穿透幻影的太陽

Fate/kaleid liner 魔法少女☆伊莉雅

物語系列

現視研 第二代

神不在的星期天

已知睇邊幾套.....個時間表係5月已經背左= =

OK架啦

槍彈辯駁 希望學園與絕望高中生 薔薇少女 戰姬絕唱SYMPHOGEAR G 物語系列 惡魔高校D×D NEW 只有神知道的世界 女神篇 超次元戰記 戰機少女 小鎮有你

物語系統係我7月新番既評價排第一
唔睇堅走寶

引用:
原帖由 樂7.7樂 於 2013-6-28 16:53 發表
唔睇堅走寶
我係唔睇...咁咪走晒寶?

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-6-28 23:36 發表

我係唔睇...咁咪走晒寶?
走唔走寶係你選擇架姐

物語系列唔識欣賞

悲劇少女伊莉雅,設定應該幾新鮮

加上打正fate旗號,不得不看

引用:
原帖由 樂7.7樂 於 2013-6-28 16:53 發表
唔睇堅走寶
識貨
奇策士とがめ。

其實無話唔睇邊套走寶..人人睇既動漫都唔同睇法

物語系列係比較創新 但半深度作品...

所以我就無睇...播放的方式不喜歡

唉 岩先又RE睇多次ANGEL BEATS! 無第二季真系好慘

HIGH SCHOOL                              

狗與剪刀必有用好有趣阿~~~~~~~

回復 11# 的帖子

第二季你想佢有咩講?
講佢番到正常世界 音毛同奏點?

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2013-7-2 22:57 發表
第二季你想佢有咩講?
講佢番到正常世界 音毛同奏點?
可能死多次呢

16 12
發新話題