發新話題

[交流] 咁夜仲有冇人?一d問題

[Close]

咁夜仲有冇人?一d問題

我想問 果然我的青春戀愛有問題套動漫最尾一集 輕小說係第幾集? 定冇keep住出?
仲有聽人講動漫節抽獎 係點架?邊度有得抽 唸住聽日去動漫節買小說
o

你想抽d咩先

有d咩抽? 除左海報仲有d乜..
o

書籤
我抽2次都係書籤,直情想喊出黎

影多D相重好玩啦~_~

搵多D靚女既cosplayer 之後拎卡片重好
年年d周邊買左幾千銀..

今年帶左成萬蚊..1蚊都無用- -"真奇怪

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-7-30 01:59 發表
影多D相重好玩啦~_~

周圍同人講帶左成萬蚊

引用:
原帖由 BLACKROCK↘ 於 2013-7-30 23:38 發表
周圍同人講帶左成萬蚊
之後我拎晒個萬幾蚊去玩明年COSPLAY

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-7-30 01:59 發表
影多D相重好玩啦~_~

搵左勁多令女影 拎咩卡片?TeL?神推

引用:
原帖由 Awakening. 於 2013-7-31 00:16 發表
搵左勁多令女影 拎咩卡片?TeL?神推
有都唔比你...留返百幾蚊印卡片~_~

今年無派...公司卡片又唔派得XD

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-7-31 01:47 發表

有都唔比你...留返百幾蚊印卡片~_~

今年無派...公司卡片又唔派得XD
做咩要

印卡片

唔明咩黎

引用:
原帖由 Awakening. 於 2013-7-31 14:07 發表
做咩要印卡片唔明咩黎
印左可以比人知點樣聯絡..比返D相你或者認識對方

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-7-31 14:54 發表

印左可以比人知點樣聯絡..比返D相你或者認識對方
見到幾個令女cosplayer冇卡片sad

cosplay條龍仲長過排隊入場=.= 最後冇睇
o

引用:
原帖由 神fake 於 2013-7-31 19:13 發表
cosplay條龍仲長過排隊入場=.= 最後冇睇
所以應該係幾個月前網上登記左..就唔洗迫住排隊

發新話題