29 12
發新話題

009圖已有人發現BUG,玩ABARS圖啦

[Close]

009圖已有人發現BUG,玩ABARS圖啦

009圖已有人發現BUG,玩ABARS圖啦,因為暫都係得一張圖,玩009都係想玩AR,RS,RANB姐

咩BUG ?

字數字數

樓主意思係原圖有bug?
咁衍生出泥既自動指令圖都一樣有....似宣傳多啲
我開始微笑 以後會努力過的 很好

回復 3# 的帖子

原圖冇BUG,不過其他009有~

引用:
原帖由 cheunglol 於 2011-9-14 17:10 發表
原圖冇BUG,不過其他009有~
紅字:廢話
橙字:001.2.3.4.5.6.7都有bug圖,講埋佢
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

回復 5# 的帖子

冇001.2.3.4.5, 唔知道有冇BUG

我開呢個POST純講下發現BUG,你地咁大反應仲咩?
唔通你地有用?

引用:
原帖由 cheunglol 於 2011-9-14 17:26 發表
我開呢個POST純講下發現BUG,你地咁大反應仲咩?
可能我同你既價值觀有d唔同
我真係睇極都唔覺得好大反應:s
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-9-14 17:28 發表
可能我同你既價值觀有d唔同
我真係睇極都唔覺得好大反應:s
原來是咁的,我誤會左

009超多cmd 圖..本身我個人玩009買仙豆+次次中d技都好悲劇...+埋比對面bug基本能力+裝.真係玩到信長之絕望

技我個人 覺得冇乜所謂 都係咁玩 唔太廢就心足  ,d假豆就真係頂唔順 好麻煩 例子(試過買到假豆再賣返出去 再想買多次個陣 就係呢個時候比人殺左 sosad 反而我未見過有人用bug 可能玩得少009

引用:
原帖由 .mL 於 2011-9-14 19:56 發表
009超多cmd 圖..本身我個人玩009買仙豆+次次中d技都好悲劇...+埋比對面bug基本能力+裝.真係玩到信長之絕望
有D人BUG完仲要串人廢等等... 真係無哂癮

009有人bug唔係新鮮事..abars圖就未玩過..但路過支持

強大的昆POST

回復 14# 的帖子

你說你嗎?

29 12
發新話題