30 12
發新話題

[交流] 感動人既作品 你睇過幾多套

[Close]
引用:
原帖由 夏川真凉 於 2013-7-4 22:48 發表
無話你講既野有問題,佢講話想講嘈口,只係問佢理由 無一句係話你講既野有問題
指出一個原因問佢,作出例子
不是個人意見
唔好係又話唔係又話
我既個人意見係:
你個個我睇過,係好感動,不過魯魯修感人D sor。 ...
純誤會。FDFD。當時睇

魯魯修既時候都好似3-4年前

劇情大部分都唔多記得,只係記得條女好似好鐘意食pizza

回復 16# 的帖子

係就睇反魯魯修點死
睇一次就差D
不過夏莉死個時
次次都 :'( :'( :'( :'( :'(
睇我個小說

air and clannad 黃昏少女

龍與虎 同EF-A TALE OF MELODIES都唔錯
奇策士とがめ。

火影忍者, 刀劍神域

講真CLANNAD 同未聞..AIR呢D 係人都知..

不過如果玩GAME既話AIR係最感人...

不過我口味唔同D

我比較覺得kanon既真琴小狐狸篇比較做得出色..因為只有呢套野令我喊...其他都笑住睇..小動物化成人類與男主角努力一起的小故事

而SOLA 呢套野天空...

係我早期睇既動漫...END比較意外...被PV完全騙了...好似戀愛動漫..點知係凗淚彈黎

http://www.youtube.com/watch?v=FkOIZ0dCfvM

題外話..有冇人睇過仰望半月的夜空

東京大地震...都係一套唔錯既作品..

係男女向...

這個刀劍神域讓我很感動
睇一次喊十次

引用:
原帖由 蓶〞小影 於 2013-7-11 12:21 發表
這個刀劍神域讓我很感動
睇一次喊十次
首先完全唔感動

邊一段感動呀- -?

刀劍唔係感動人動漫...

最好可以入去做深度動漫..關於感動十尺都行唔到入去

clannad
Little Busters
花名
angel beats
k-on

clannnad
air
那花
angel beats
仲有幾套唔記得左-.-

TOLOVE就真係感動喇 睇到我流哂眼淚
願你亦看清楚

回復 24# 的帖子

首先你覺得唔感動
我同你講我覺得邊段感動係完全冇用

另外對於邊套動漫感動係我個人感受
kanon既真琴小狐狸篇比較做得出色..因為只有呢套野令我喊...
「其實我都唔覺呢套野好感動..我覺得佢係一部....^_^」

引用:
原帖由 蓶〞小影 於 2013-7-15 11:27 發表
首先你覺得唔感動
我同你講我覺得邊段感動係完全冇用

另外對於邊套動漫感動係我個人感受
kanon既真琴小狐狸篇比較做得出色..因為只有呢套野令我喊...
「其實我都唔覺呢套野好感動..我覺得佢係一部....^_^」 ...
個人感受觀唔同

如果你覺得刀劍係感動= 你自己係鐘意玩ONLINE GAME 溝女既人 就係咁簡單

引用:
原帖由 §Y◎U♂ 於 2013-7-4 20:32 發表
未問花名濕碎啦
最多眼濕濕

睇完clannad你先知咩係神作
我兩套睇哂  clannad第二季中途同未聞花名差唔多,但結局差太遠 本人覺得未聞花名感情 d

30 12
發新話題