發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 12.2C

[Close]
正~~~~~~~~              ~~~~~~~~~~~

down黎玩下先xddddd

改得唔錯  支持

看完更生後,發現大部份都是聯合變強了。
本人認為在更新的同時應保持平衡。
這才不會重現新版的事件。
以上只是一些意見及建議。
支持新圖!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 靈活鞋子 於 2011-5-14 00:08 發表
【英雄項目】稻姬W技 ﹝蠍毒箭﹞ 毒傷[6/12/18/24] → [10/25/40/55]  降低移動速度[3/5/7/9]% → [4/8/12/16]%    MP消耗 [6/8/10/12] → [10/15/20/25] 持續10→5秒 CD 0→3秒

平手政秀W技 ﹝移型換位﹞ 現可對友 ...
即係你覺得冇樣好?

唔錯!!! ~~

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

我在半年前聽人講 b板會慢慢到似s板  半年後的而加
我覺得b板真係改到愈來愈似S板了

有個BUG 平手1轉己方果陣,會消失 希望修改

[ ﹝大炎上之書﹞ 的 灼熱地獄﹞ 每0.5秒傷害300→250 ]

不如這一物品改回0.5秒150傷會唔會好d?
雖然貴風傷少少, 但又慢(無視魔免慢)又高傷, 會唔會屈左少少?
2秒成千傷, 力英都頂唔順(魔免除外), 但如果d人話岩岩好, 得!我冇野講,
我覺得150傷唔得咁200傷我會接受。

以上為個人見解

引用:
原帖由 C-O-L-O-R 於 2011-5-15 01:26 發表
[ ﹝大炎上之書﹞ 的 ﹝灼熱地獄﹞ 每0.5秒傷害300→250 ]

雖然貴風傷少少, 但又慢(無視魔免慢)又高傷, 會唔會屈左少少?
2秒成千傷, 力英都頂唔順(魔免除外), 但如果d人話岩岩好, 得! ...
有視魔免慢

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-5-15 01:27 發表
有視魔免慢
真係?
試試先

引用:
原帖由 C-O-L-O-R 於 2011-5-15 01:28 發表

真係?
試試先
佢中左大炎再禁魔水之後可能會有0.xx秒會慢一慢.不過會即刻冇

引用:
原帖由 C-O-L-O-R 於 2011-5-15 01:26 發表
[ ﹝大炎上之書﹞ 的 ﹝灼熱地獄﹞ 每0.5秒傷害300→250 ]

2秒成千傷, 力英都頂唔順(魔免除外), 但如果d人話岩岩好, 得! ...
你可要明白道,
法英後期爆塔用,
上左地皇,條數就襟計囉.
當你食7秒:
250*0.35*2*7=1225//
1225炸喎,1把神識...你要明白食7秒係勁難的,
更何況有人出4400輪.
力英頂?卓卓有餘.

引用:
原帖由 家麟子 於 2011-5-15 01:35 發表

你可要明白道,
法英後期爆塔用,