發新話題

del

[Close]
引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:18 發表
e加個問題係佢話我用cheat config 唔係話我透視喎=3="

我用透視既話,我知佢係到..我就落去打佢啦....我咁既槍法唔會殺唔到佢掛..我知道哂佢係到
加上我平時用透視就唔會check位啦.... ...
佢連CFG同WALLHACK都分唔到...
佢講既cfg係咪bhop cfg ?

我想睇下樓主原本打既果段野

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-10-28 22:21 發表
我想睇下樓主原本打既果段野
2樓有得睇

我不惱都唔用cheat既,比人屈仲要比人串先係勁嬲....

算啦我刪左佢啦....佢地團入面有d人跟本上唔係有問題...係幾個kai姐.+其他既玩家....仲要踢走我

OKOK 如果你真系咁勁..不如11月1號一齊出黎打機好無?

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-10-28 22:01 發表

仲有 佢地次次唔夠人串 就用on lan黎兇人
可惜有人次次俾人串完之後,
走去網上面開post,然後話人唔夠佢串
做埋d小人行為

引用:
原帖由 joewongjoe 於 2009-10-28 22:24 發表

可惜有人次次俾人串完之後,
走去網上面開post,然後話人唔夠佢串
做埋d小人行為
點小人?lol

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:23 發表
我不惱都唔用cheat既,比人屈仲要比人串先係勁嬲....

算啦我刪左佢啦....佢地團入面有d人跟本上唔係有問題...係幾個kai姐.+其他既玩家....仲要踢走我
sorry,唔係你自己走架咩?
我地好nice,唔會踢d冇問題既人

你係邊個先,又冇人同我去...自己一個唔會去....
sorry 我唔係勁...steam入面大把人勁過我...只係non steam d玩家冇咁勁所以比我殺到姐

引用:
原帖由 joewongjoe 於 2009-10-28 22:25 發表

sorry,唔係你自己走架咩?
我地好nice,唔會踢d冇問題既人
sorry 係有admin kick我的

WOW 原來系自己走?尼家又話我地踢你?你真系勁...gdgd

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:24 發表
OKOK 如果你真系咁勁..不如11月1號一齊出黎打機好無?
邊有人夠膽呀

引用:
原帖由 小煩仔 於 2009-10-28 22:27 發表

sorry 係有admin kick我的
我地冇admin踢你喎,你可唔可以 cap圖話俾大家聽,
你係俾人踢左出黎而唔係自己走呢?

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-28 22:27 發表
WOW 原來系自己走?尼家又話我地踢你?你真系勁...gdgd
sosad.....原來係比人踢..而家又話佢自己走...你真係勁..sosad

係有人kick我囉... 之後我關左cs啦,,仲得閒cap圖呀...
我只可以講係有admin kick我.話我config就走啦..之後kick左

發新話題