發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 12.2C

[Close]

回復 194# 的帖子

11.2b你地又話兩招強暈已經死了.怡家出左新版.又話乜又話物
你可以唔玩的.你自己去創作一張地圖吧。

引用:
原帖由 .Lonely 於 2011-5-11 00:38 發表
11.2b你地又話兩招強暈已經死了.怡家出左新版.又話乜又話物
你可以唔玩的.你自己去創作一張地圖吧。
12.2b 好d....

都5明要d小動物黎做乜-_-
成日係地度卡住晒.有時卑人sm想走都頂住-_-

大致上我覺得問題不大..
馬槍 暈刀一早應該無視魔免有暈 冇暈同垃圾冇分別
但系聯合真系越改越勁..
建議九鬼改走果個特定魔法免疫 再改強一點平衡返
九鬼呢隻英 狀態技黎講 真系差左d

be豬-3-

GIVE ME SEE
OK?

信長講求合作姐  e仔最多咪暈得一個

引用:
原帖由 SaiBe=] 於 2011-5-11 00:49 發表
大致上我覺得問題不大..
馬槍 暈刀一早應該無視魔免有暈 冇暈同垃圾冇分別
但系聯合真系越改越勁..
建議九鬼改走果個特定魔法免疫 再改強一點平衡返
九鬼呢隻英 狀態技黎講 真系差左d ...
好既就係
佢大既CD時間係人地既一半左右
不過同人打起上黎
都係差左D
話說回來
無魔免既狀態技好慘
狀態時+D叮叮會唔會好D?

相信下1個版本會改得更好

回復 202# 的帖子

55 所以馬槍改到大絕有暈都吾系d乜
之前馬槍系過廢 e+只系改返正常
就算大絕射人有暈 冇魔免果陣都系要走多 威極都系得10秒 10秒後一樣比法師牽制
但系九鬼呢隻英 佢招大個特定魔法免疫根本冇存在過咁制
改走佢+第2樣野落去吧
be豬-3-

咁魔水洗唔洗平番@@
本多遠攻埋啦

希望月改月好

只可以話
今次真係改到
不知所謂
我所想-CTK KWAI :-D

不如暈刀 改魔免緊效果減半啦...

平手好好玩了
爽yy  很好很強大

引用:
原帖由 SaiBe=] 於 2011-5-11 01:10 發表
55 所以馬槍改到大絕有暈都吾系d乜
之前馬槍系過廢 e+只系改返正常
就算大絕射人有暈 冇魔免果陣都系要走多 威極都系得10秒 10秒後一樣比法師牽制
但系九鬼呢隻英 佢招大個特定魔法免疫根本冇存在過咁制
改走佢+第2 ...
講真
我都唔知佢有咩特定魔法免疫
招招都打到佢
又唔加攻又唔加血
如果狀態時有5OR6秒CD既叮叮就好了
雖然後期D技唔係一JA打過黎就範圍
根本用唔著叮
不過有都好過無

剛剛單機試過E達暈刀+凍雲
隻強王企左係到兩三秒SO SAD