發新話題

[2146] Laputa伺服群

[Close]

回復 179# 的帖子

你d ser 玩一般本身已經難玩
仲要強制進階或以上
唔識路同唔夠人玩真係死得

引用:
原帖由 阿比比樂多 於 2013-10-26 22:40 發表
有無新圖下載檔?
好多時想入都要再dl...
最慘係...dl完...完曬場...無人>
請睇2樓…
我有整map pack放o係google doc度…
Laputa群主

引用:
原帖由 KitKitTo 於 2013-10-27 08:32 發表
你d ser 玩一般本身已經難玩
仲要強制進階或以上
唔識路同唔夠人玩真係死得
話o左UH係高難度非官
難玩就梗咖啦…

至於你話唔夠人玩
本群所有ser都以生存人數自動調整難度
就算2個人入場玩,肯夾既都可以過到關
Laputa群主

樓主,今朝我收工反黎,一開L4D2個陣,你咩場都冇晒,5,6,7,8,U1,UH,咩都顯示唔到,係唔係你熄左SER啊??(大約凌晨4點左右時間)

引用:
原帖由 gn63349274 於 2013-10-29 04:17 發表
樓主,今朝我收工反黎,一開L4D2個陣,你咩場都冇晒,5,6,7,8,U1,UH,咩都顯示唔到,係唔係你熄左SER啊??(大約凌晨4點左右時間)
Sorry我o岩o岩先發現
而家已經開返

睇個樣似係Router斷過線黎…

Laputa群主

會唔會開survival既ser?因為vlan都好少有得玩

引用:
原帖由 wtups 於 2013-11-1 02:15 發表
會唔會開survival既ser?因為vlan都好少有得玩
短期內未必會開
因為冇位開server
(唔知係vlan限制定點,總之一部機只可以開6個場,第7個開始就唔會show o係其他人既server list度)
而家因為非官場多左好多人,我用寫實場既位借去開UH場…
所以有位我都會開寫實場先

另一方面
轉場器要大改先可以用黎開長期生存場

所以…就算係開,都唔會係短期內既事了…
Laputa群主

你個插件成日有人唔vk踢人 係咪要fix
香港一份子

引用:
原帖由 wean11 於 2013-11-2 16:36 發表
你個插件成日有人唔vk踢人 係咪要fix
你指無啦啦彈個投票panel出黎??

if yes,咁呢個唔係bug黎
實際上,sourcemod既指令系統有得唔顯示你所打既指令
玩開RPG場既人都會知,入密碼既指令係"/"開頭唔係"!"開頭
呢個prefix就係sourcemod所指定既SilentChatTrigger
Laputa群主

14/11/2013更新 - 停機通知

停機通知
17/11/2013 (星期日) 朝早會舖光纖,所以由08:00開始停機,預定當日下午回覆正常運作
(唉…呢次真係要度換乜野Router…)
Laputa群主

可唔可以改下非官圖既次序呀
成日玩黎玩去都係果幾個圖
好悶呀
明明有十幾個圖
但玩極都係果幾個- -

引用:
原帖由 KitKitTo 於 2013-11-17 14:22 發表
可唔可以改下非官圖既次序呀
成日玩黎玩去都係果幾個圖
好悶呀
明明有十幾個圖
但玩極都係果幾個- -
改我可以改
但改完都唔保証你玩到你未玩o個D咖喎

呢幅係U1場既非官圖第一關最後完成時間表

一共65幅圖,

大約係10日前行完1個round

你撞唔o岩時間入黎,

我都幫唔到你咖喎

補充一點,

每一個場既轉場插件係獨立運作

唔會因為U1場最近玩完而UH場會skip左

咁有機會係UH同U1場同時走到個map list差唔多既位置

結果係你玩完U1後過兩日見到UH場同一幅圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Laputa群主

回復 183# 的帖子

已試過2人進階照過- -......(反正一人一個npc )

回復 192# 的帖子

我之前暑期果時
朝早有玩
果時玩到好多唔同既圖
e家得夜晚玩
但係成日都係見黎見去都係果幾個- -

改改個次序應該會玩到更多既圖了

琴日見U1同UH既圖同步左XD
之後UH就死左ser
lol~

打完!hat指令後,按0沒反應,而選左任意帽之後會一直show個item bar出黎,結果係選唔到hat

發新話題