發新話題

[討論] 十9騎士團又一最新力作

[Close]

十9騎士團又一最新力作

前言: 自從騎士團vs騎士團,激到班真既騎士團扎扎跳之後,十9騎士團就轉向外堡埋手。小弟本來就唔多事,由佢地搞來搞去正名大戰。但無奈次次都唔好彩中左佢地幾次矛招,唯有死死地氣出來表揚下佢地啦。

十9騎士團又好、假既騎士團又好,總之佢地就改左無數次名,又話改名可以避免好多麻煩,有冇諗過當你做同一樣29行為多次之後,麻煩都係會搵到你呢?(波之外堡,外堡快入,外,威廉華勒特,hm..... 一堆改名,暫時記得咁多)

講下你地d威水史先
劇情:外國兵堡
街場入到去1,2p已經組左一隊
109騎士團1,2p 中國 土火 vs 3,4p 阿茲 塞爾特
一開始文明已經差好遠,但1,2p 的屋都係被拆 中央被3,4p搶左 2隻帖木加攻 。打下打下1,2p都搶唔番中,1,2p就開始愈打愈矛,拉兵拉得好密。好,我都忍住把口,反正拉兵得來既優勢都比我地用帖木殺敵彌補番D,我地蝕底少少已經讓曬賽,連埋文明真係由頭讓到落尾。外堡本身就唔比拉,但係你地拉兵都輸,明顯係人品出現左問題。而當你地拉極都改變唔到戰況就再出矛招2號--踢人。就係咁,3,4p就陣亡左。已經唔止一次發生咁既情況,認唔到你地29人都認到d29行為啦。

玩外堡又改名又拉兵拉完都輸又踢人既來來去去都只得一班人--109騎士團

我記得有一次你話自己神既時候,yy當時就彈左句:「你神到唔識堅守控兵。」    我深以為然。

其實你講既YY係邊個  我都好似冇咁講過 可能唔記得啦 不過如果見人拉我 佢可能會輸得更慘既~O~

1,2p 中國 土火 vs 3,4p 阿茲 塞爾特
呢個文真係win 晒係3,4p 囉..
你知阿茲出羅賓以上皇以經好難打.佢係咁送憎的.唔好再講鐵了.
34p 文明一開波就帝左.12p點打出來..好明顯人地輸左半la..所以樓主冷靜d
人地拉你..咪由佢拉囉..你有憎又帝左set 兵防守..拉鬼倒你咩

重有..
打外堡最怕人話輸文明..
人地韓你塞兵係咪=輸先?
人地波斯打你呀之又係咪唔夠打?
我就認為咩叫輸文明呢..殺拉+波斯+蒙古打你就輸晒...咁你就順便今晚去買張六合彩
如果唔係輸同盟多過輸文明...

文明係會影響到外堡既戰局既,雖然外堡成日發生廢文win勁文既情況,只要自己好識玩而對家唔太識玩就會發生啦。但係當兩面都好識玩,文明就係輸贏既主導條件。離鬼曬題添,我想提出既重點係唔夠打仲踢人個d人好29,仲話自己神手,神你條命咩!

回復 4# 的帖子

塞兵如果識控既 人海戰術係可以sm韓既...不過如果韓國識守就5同啦 可能會送好多
波c打啊g未出英 真係草泥馬-.-

引用:
原帖由 kahong517 於 2011-9-3 18:08 發表
其實你講既YY係邊個  我都好似冇咁講過 可能唔記得啦 不過如果見人拉我 佢可能會輸得更慘既~O~
當時既情況係佢土火出左村,開火砲sm跟住就黃婆賣瓜,自賣自誇,而身為佢同盟既你出左書都睇唔過眼窒番佢,可見佢尼個神手唔易做。

回復 5# 的帖子

樓主洗咩理佢話自己神手 佢講完你夠佢打自己樣衰架啦~o~佢踢人 你遲d開場咪sm返佢lo~o~

回復 6# 的帖子

冇人叫你攻入去架麻.守住中間隻帖守住屋佢40人口又未帝...佢會自己出來打你架la
同埋如果人多一齊玩你用塞帝左食得好快好多呢

簡單黎講
冇圖冇rp冇證據
點講都冇用
雖然我信你
有腦打遍天下,無腦寸步難行

其實塞人同阿G係有優勢.. 中國唔係太強.. 土其又少人口.. 阿G有僧
事實上 拉兵係嬴唔到- - 阿G帝左 強弩5+3.. 同土其一樣 出幾僧既話..機已屈
再佔高地等等..
[flashhttp://i.uwants.com/u/attachments/day_090706/20090706_6ab897d707f6484a30f5xMy9pkylIR1r.bmp[/flash]

=.=如果我係對方個邊,抽到佢地既文明,輸既機率係0,如果好似佢地咁拉兵既話,輸既機率會係負數。

樓主懶勁加矛盾已經係笑鳥~o~打外堡唔係羸就輸 你話輸既機率係0 你輸左就7_7鳥
押外講多句 認真的你就輸鳥 好似yip咁^_^

引用:
原帖由 kahong517 於 2011-9-9 18:47 發表
樓主懶勁加矛盾已經係笑鳥~o~打外堡唔係羸就輸 你話輸既機率係0 你輸左就7_7鳥
押外講多句 認真的你就輸鳥 好似yip咁
唔明上面講既野唔勁要,我講明d,其實即係話抽到咁好既文明輸係難過登天。不好掛住睇字但唔理解意思。
我唔係懶勁,而係對自己有信心,做人無自信好斃,抽到咁正既文都怕會輸做人都幾失敗下。你唔覺如果講唔係羸就輸尼d無棱兩可既野其實同無講過野無咩分別咩?所以我先唔咁樣講,而係講會win。無棱兩可既說話其實都係信心既表現來,有信心未必會win,無信心就一定會輸,同認真與否毫無關係囉。而且都無矛盾,邊有人比人踢會當自己輸,o曬 ,睇野唔認真而變左斷章取義,要注意下啦

額外你話好似yip咁認真的你就輸鳥(唔使有埋eg咁詳細啦),我覺得態度認真係褒而唔應該係貶,獅子搏兔,亦盡全力。態度認真只要唔影響到人(eg.(1)比人累到輸就話人29、傻仔、低能.....尼d就真係過度認真而輸心態啦<-真係有人怕輸到係咁人身攻擊人)係實際過(2)打輸跟住話自己其實係hea打<-尼d人先抵死,無人可憐你。希望你兩樣都無,雖然根本無可能。講完,光速閃人。

發新話題