56 1234
發新話題

小憶.yiutosan.fungxox.瀟灑汁雞王.絕望哈密瓜

[Close]

小憶.yiutosan.fungxox.瀟灑汁雞王.絕望哈密瓜

玩絕信玩得有品少少好冇?

我地已經4打5咖啦   仲要冇主力

好啦

好努力頂到6日啦   你地武田又25lv啦

你地3隻主力  槍神  百地  真田  仲要玩供裝?! (事先聲明  呢個係禁供場)

問你地百地個大炎去左邊   你地答我  走左場?!

好心你地有品少少啦好冇呀

玩場遊戲姐   連人品 良心都冇埋   How Play?!

圖 : (由於大部份對話有一大堆粗口  所以先行消除)

29分43秒  百地出大炎

32分47秒  百地出埋風計

37分59秒  百地空裝?!

裝去左邊?!    啊  去哂槍神度

再有d咩唔明既睇rp (雖然冇乜人會睇...)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
仲未知我正身?

自己都識講、一場遊戲、甘抱怨D咩?我真係唔明、走埸都有得抱怨、、難道你無走過場?人地走一次埸、又唔係殺你全家、甘都要開帖罵?頭先我見到人玩到報警、真係呢、、、

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 17:21 發表
自己都識講、一場遊戲、甘抱怨D咩?我真係唔明、走埸都有得抱怨、、難道你無走過場?人地走一次埸、又唔係殺你全家、甘都要開帖罵?頭先我見到人玩到報警、真係呢、、、 ...
唉...我邊有抱怨過走場?

第二   我係冇走過場

第三   唔開得帖鬧  咁要抱怨區黎托?
仲未知我正身?

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 17:21 發表
自己都識講、一場遊戲、甘抱怨D咩?我真係唔明、走埸都有得抱怨、、難道你無走過場?人地走一次埸、又唔係殺你全家、甘都要開帖罵?頭先我見到人玩到報警、真係呢、、、 ...
你無睇post就亂回
果然呃post神手

台服菁英 ad carry

一場遊戲、為何要抱怨、大家玩遊戲是求快樂、難道是求不滿?我個人認為抱怨區不應存在、但如今出現這種情況、止能說、是玩家質素問題、司服器不錯-^-(以上止是我個人見解、如有錯誤、請更正)

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 18:42 發表
一場遊戲、為何要抱怨、大家玩遊戲是求快樂、難道是求不滿?我個人認為抱怨區不應存在、但如今出現這種情況、止能說、是玩家質素問題、司服器不錯-^-(以上止是我個人見解、如有錯誤、請更正) ...
為何遊戲不可以抱怨?

玩遊戲係求快樂 - 呢樣係真  

但係唔通  響遊戲中有人不守規則  令人不滿   我就唔可以不滿?

定憶話 :  閣下對生活中 對一切都好滿意  冇一絲不滿?

我只能說  我抱怨係因為我看重規則    而唔係看重遊戲輸贏

我唔會話

去抱怨今日同邊個邊個打  打輸左

只會話

今日同邊個邊個打  佢地唔拎守規則  埋沒良心姐
仲未知我正身?

正正是因為玩家質素問題、才出現這些問題、當你抱怨他人的事候、有没有體諒他們、大家玩遊戲、是為腃而玩、我想没人是為了敗而玩吧-_-、他們供裝、是為了求腃、當你隊友走時、也有留下装吧、而且百地供装給隊友、也代表百地沒有戰力、雙方也平均了吧、這次事件也代表玩家質素有問題

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 19:39 發表
正正是因為玩家質素問題、才出現這些問題、當你抱怨他人的事候、有没有體諒他們、大家玩遊戲、是為腃而玩、我想没人是為了敗而玩吧-_-、他們供裝、是為了求腃、當你隊友走時、也有留下装吧、而且百地供装給隊友、也代 ...
你應該冇睇置頂既帖
引用:

由即日起

所有貼子均禁止粗口字眼

( 屏蔽字眼亦包括在內 )

若有發現內含粗口字眼

則扣分處理

此乃抱怨區

給予玩家抱怨的地方

若對抱怨的玩家有不滿

亦請包容及見諒

因為
大家只是為了吐苦水

我無話唔比抱怨、唔好屈我、謝謝

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 19:39 發表
正正是因為玩家質素問題、才出現這些問題、當你抱怨他人的事候、有没有體諒他們、大家玩遊戲、是為勝而玩、我想没人是為了敗而玩吧-_-、他們供裝、是為了求勝、當你隊友走時、而且百地供装給隊友、也代表百地沒有戰力、雙方也平均了吧
好可惜,你呢句說話正係到矛盾緊,話你傻仔又怕你嬲。

為勝而玩,若果因為一句為勝而玩就能夠胡所作為,
咁我為勝而開Mh屠人得唔得呀?都係為勝姐,體諒下我啦。
玩,係為左過程中既快樂,而唔係你所講結果後既勝負,
而樓主得唔到中間既果種快樂,所以走黎呢處吐苦水。

其次,
禁供場,禁止供裝,
道理同你考試禁止出貓一樣,相信毋須多說。

另外,
百地冇戰力點出大炎?傻左定點?
百地出左大炎爆唔到就絕對唔關戰力事,而係關智商問題。

綜合一句:
你說話只靠主觀,不能好好分析事件,
或者,你是所謂打手,我不清楚,但我只知道,你錯了。

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
正正是因為玩家質素問題、才出現這些問題、當你抱怨他人的事候、有没有體諒他們、大家玩遊戲、是為腃而玩、我想没人是為了敗而玩吧-_-、他們供裝、是為了求腃、當你隊友走時、也有留下装吧、而且百地供装給隊友、也代表百地沒有戰力、雙方也平均了吧、這次事件也代表玩家質素有問題
所以我咪抱怨囉   你嘈乜拎野呀
仲未知我正身?

你自己看、我止是討論問題、以引起激烈的回應、可見玩家的質素和價值觀有問題、一堆玩家為了支持自己的理念、不惜人身攻擊、令原本平和的討論升溫、這亦引證了、玩家的質素有問題、你們不能平心靜氣的討論嗎?

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 20:49 發表
你自己看、我止是討論問題、以引起激烈的回應、可見玩家的質素和價值觀有問題、一堆玩家為了支持自己的理念、不惜人身攻擊、令原本平和的討論升溫、這亦引證了、玩家的質素有問題、你們不能平心靜氣的討論嗎? ...
我地邊度有激烈既回應?

[quote] 星幻乂夢 於 2013-3-1 20:36 發表

好可惜,你呢句說話正係到矛盾緊,話你傻仔又怕你嬲。

為勝而玩,若果因為一句為勝而玩就能夠胡所作為,
咁我為勝而開Mh屠人得唔得呀?都係為勝姐,體諒下我啦。
玩,係為左過程中既快樂,而唔係你所講結果後既勝負,
而樓主得唔到 ...
又傻仔、又智商問題、唉

引用:
正正是因為玩家質素問題、才出現這些問題、當你抱怨他人的事候、有没有體諒他們、大家玩遊戲、是為腃而玩、我想没人是為了敗而玩吧-_-、他們供裝、是為了求腃、當你隊友走時、也有留下装吧、而且百地供装給隊友、也代 ...
首先要講既係

此乃抱怨區

給予玩家抱怨的地方

若對抱怨的玩家有不滿

亦請包容及見諒

因為大家只是為了吐苦水

你認為唔應該設立既去同用戶申訴區講

就呢件事睇 場主講明禁供 而該玩家供裝 已違反規則 <--(如果唔跟既你大可以開波前走)

再者大家都係為左嬴 但嬴係邊方面? 係咪打爆大本就叫嬴?

為左勝係咪要不擇手段 唔跟遊戲規則 去玩遊戲 將快樂,勝利既感覺建築係人地傷痛上?

我知道遊戲一場 無需認真 但都希望大家係求開心 以實力比拼 唔係單單為左勝利

56 1234
發新話題