發新話題

[原創] Deleted

[Close]

Deleted

DELETE DELETE DELETE

幫手搵下啦.................

唔係正版都入到???????????

日本ser咁鬼高ping,有咩好玩呀

mw2個陣連自己友不知幾爽

依家black ops無得自己架server

香港又無ser喎

俾班友片到慶

@kit512aa
Only 正版

@slyh
其實GameServer.com果度有得suggest location

有冇人知香港人既server?

引用:
原帖由 alistair3149 於 2011-1-3 18:17 發表
有冇人知香港人既server?
聽講有人開UNRANKED ser

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2011-1-4 20:12 發表

聽講有人開UNRANKED ser
Name or IP??????????

回復 1# 的帖子

LZ....你唔好玩啦...
BO邊有香港SERVER呀?
A社將個伺服服務外判俾第2間公司搞架...
個間公司本身都冇係香港架設SERVER...
何來HK SERVER之有?
得下面幾十個地區先有架設SERVER....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 =S.A.C-371=A.I 於 2011-1-7 19:50 發表
LZ....你唔好玩啦...
BO邊有香港SERVER呀?
A社將個伺服服務外判俾第2間公司搞架...
個間公司本身都冇係香港架設SERVER...
何來HK SERVER之有?
得下面幾十個地區先有架設SERVER.... ...
我話:香港人架設既SERVER

個ser就爆(過期)
捐下錢唔該

其實點ADD D SEV玩GA....可唔可以詳細G教我...
我新玩GA...同埋有無D SEV多D香港人玩...
唔該/.\

引用:
原帖由 reeve_23 於 2011-1-14 00:02 發表
其實點ADD D SEV玩GA....可唔可以詳細G教我...
我新玩GA...同埋有無D SEV多D香港人玩...
唔該/.\
/connect XXX.XXX.XX.XX

入到個server禁ESC
然後禁Add to favourite

唔該哂你................^^
..

發新話題