發新話題

小憶.yiutosan.fungxox.瀟灑汁雞王.絕望哈密瓜

[Close]
引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 20:56 發表
[quote] 星幻乂夢 於 2013-3-1 20:36 發表

好可惜,你呢句說話正係到矛盾緊,話你傻仔又怕你嬲。

為勝而玩,若果因為一句為勝而玩就能夠胡所作為,
咁我為勝而開Mh屠人得 ...
我開始懷疑.....MLSKY  你有冇入錯帖回帖?!
你去番用戶申訴區啦你= =

仲未知我正身?

遊戲止有腃同敗、我假設一下、如果帖主腃左、帖主應該唔會開帖、我相信供裝問題、帖主唔係第一次見、為何要將小事化大?你可以黑名單他們、以後你有你玩、佢有佢玩。

某程度上快樂的確是建基於别人的痛苦之上、正如你笑片一樣、你會因他人的不幸而笑、遊戲求既是腃敗、你的實力上既交流、最後、也是腃敗的問題而已

歸根究底、如果玩家質素高、根本不用抱怨

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 21:46 發表
遊戲止有輪同敗、我假設一下、如果帖主腃左、帖主應該唔會開帖、我相信供裝問題、帖主唔係第一次見、為何要將小事化大?你可以黑名單他們、以後你有你玩、佢有佢玩。

某程度上快樂的確是建基於别人的痛苦之上、正如你 ...
首先
你好多錯字
再者
要玩家質素高你估咁易?
既然而加玩家質素低抱怨區就應該存在
然後我要再講一次
呢度係比人吐苦水
咁而加樓主唔爽人地供裝
咁佢嚟呢度開帖有咩問題?

我無話有問題、我止是抱怨玩家質素不能高一點而已、你理解錯了

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 21:51 發表
我無話有問題、我止是抱怨玩家質素不能高一點而已、你理解錯了
我都冇話你抱怨有問題
而且你唔鐘意人地抱怨你可以唔入嚟睇
點解次次人地抱怨你都要入去煩人?

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 21:46 發表
遊戲止有腃同敗、我假設一下、如果帖主腃左、帖主應該唔會開帖、我相信供裝問題、帖主唔係第一次見、為何要將小事化大?你可以黑名單他們、以後你有你玩、佢有佢玩。

某程度上快樂的確是建基於别人的痛苦之上、正如你 ...
歸根咎底 如果玩家素質高 就唔會供裝 就唔會產生怨氣 唔使走黎抱怨

真正既交流可以係雙方都開心 大家公平公正 遵守遊戲規則 嬴輸睇實力 互相尊重

另一方面你話供裝問題唔係第一次見,係樓主小事化大

其實樓主開帖就正係要打擊供裝行為 比大家睇下幾可恥

受其他玩家鄙視 有實力既就堂堂正正遵守遊戲規則以實力取勝 係要無品 不擇手段去嬴既無人阻到 只能夠證明自己無能要靠手段

我相信樓主如果嬴左都會黎開帖 因為呢種行為實在可一 不可在 自己黑名又可以點?

今日唔以儆效尤 他日受害者可能就係你同我

你何以見得我係煩佢、我又幾時次次煩人(小心你既用詞)、難道止有認同帖主既人先可以回應?帖主開帖遇左人回應、如果覺得煩、為何要開帖?加上我止是理性的回應、你太激動了。

我個人認為一人退一步、世界更美妙、花田、你講既都無錯、止是大家觀點唔同、我認為大家應學會包容及接納唔應該下下用人身攻擊、證明自己的論點正確

一句「話你傻仔怕你嬲」,你覺得我真係會怕你嬲?不過是開場白矣。
其次,以幾人或一人之表現,決定一區域的表現,個人認為這很愚蠢。
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

回復 22# 的帖子

你都好好笑
你真係幾厚面皮,
明明做埋D大家都討厭既行為仲講到自己好啱感,
我好想問下,
你下下駁人,
感唔見你講到D比人地更有道理既野?
你下下話係玩家質素問題,
感唔見你自己做好先?
好啦我當你做好左,
感玩家質素人地樓主控制到??
仲有咩學會包容>??
你估人地唔想包容下?
個個供裝個個走場仲洗玩?
人地黎抱怨D人玩到幾冇品,幾衰格
你就幫住哂D冇品人士,講到犯規啱,走場啱,供裝啱感
定應該感講:
你自己本身都係感所以先想人地認同你,你又去支持你既同類人
引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 20:49 發表
你自己看、我止是討論問題、以引起激烈的回應、可見玩家的質素和價值觀有問題一堆玩家為了支持自己的理念、不惜人身攻擊令原本平和的討論升溫、這亦引證了、玩家的質素有問題、你們不能平心靜氣的討論嗎? ...
你呢D叫討論咩?下下都要去駁人,人地開帖唔係要辨論,係黎抱怨,呢到係抱怨區唔係辨論區

你既

值觀先有問題,走場啱犯規啱,都唔知而家邊個價值觀有問題

想笑,咩人身攻擊,請問我地幾時有人身攻擊過?我地話過你咩呢請問下??

先,

到本身唔平和,係平和既點會黎抱怨區?另外,一路令討論升溫既係你不恰當既回應同你冇資格講既言詞

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-18 18:42 發表
一場遊戲、為何要抱怨、大家玩遊戲是求快樂、難道是求不滿?我個人認為抱怨區不應存在、但如今出現這種情況、止能說、是玩家質素問題、司服器不錯-^-(以上止是我個人見解、如有錯誤、請更正) ...

係,求快樂呢點係冇錯,但重點在因為玩家冇品而令到樓主同某大部份人不滿,所以先要抱怨

你認為抱怨區不應存在,感D人去邊到抱怨?

反對呢一點

感又反去同一個問題:

引用:
原帖由 ︱木﹏′′ 於 2013-3-18 19:24 發表

為何遊戲不可以抱怨?

玩遊戲係求快樂 - 呢樣係真  

但係唔通  響遊戲中有人不守規則  令人不滿   我就唔可以不滿?

定憶話 :  閣下對生活中 對一切都好滿意  冇一絲不滿?

我只能說  我抱怨係因為我看重規則    而唔 ...

到呢個回覆既最後一個重點:

字都未識寫、未識打就米亂嘈啦小學生!!vlan就係多得你呢D小學生行為多既人,先至惡名遠傳!「玩家質素」差咋!小學生!!

回復 24# 的帖子

用呢句作開頭真係挑釁左D既, 佢都係表達自己唔同見解. 畢竟要改變一個人既想法係好困難.

包容下

甘你知唔知、你個開場白好有挑引性、就是你的一兩句無心之告、已經令人好反感、我當然唔會因幾個人、而作出決定、難道你認為、依個區D帖、係一兩個人發既?

w0w、我又無指明vlan玩家質素差、我一直話、如果玩家質素高、根本唔洗抱怨、係你自己講vlan玩家質素差、我無話過、我自問、無一隻字係人身攻擊、你甘激動做咩?身有屎?字多加人身攻擊等於有道理?我想講得小學_先會捉字、比D論點泥聽下好過啦、重有、你又彩色、放大D字、令人好反感

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-19 23:15 發表
甘你知唔知、你個開場白好有挑引性、就是你的一兩句無心之告、已經令人好反感、我當然唔會因幾個人、而作出決定、難道你認為、依個區D帖、係一兩個人發既? ...
Sor,我真係唔知

平時同D FD吹水話佢地戇丁多數係呢個開頭
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2013-3-20 00:20 發表

Sor,我真係唔知

平時同D FD吹水話佢地戇丁多數係呢個開頭
其實係vLan都幾難打滾 成日要記住咩區咩區 係吹水區就唔駛認真 係其他區有時又要認真下

發新話題