發新話題

抱怨關您腿治A_A

[Close]
唔知邊個同我挽巨魔果陣話新年活動贏左我     果下真系笑死左  
活動贏左都拎出黎串人 好威?      

0lv ac有咩問題?
大把fd 0lv 200分 or團長

台服菁英 ad carry

人地0lv ac 但巨魔技術點樣 你又知5知 唔知頭5知路串人低lv?     

你古物366/244/163/109 ??      

驚你1858都做5到呀丫

拎住人地張相黎串人        話人小朋友

自己d行為仲智

冇咩所謂 慢慢

你挽巨又系勁ge 屠到我wo 拍手先

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 23/3/2013 10:33 PM 發表
0lv ac有咩問題?
大把fd 0lv 200分 or團長
0lv點樣團長-3-

唔系25lv先得咩

引用:
原帖由 MLSKY 於 23/3/2013 10:23 PM 發表
睇一條傻J
甘搞笑ge 話人博上位     

條友精0挽到成舊屎甘

開c野都5知有冇512   串what?

玩巨玩到要fd幫肥先殺到人         

嗯 你慢慢 VLAN多小學生傻仔唔係第一日知 攻叫我咪理你地88

引用:
原帖由 關您腿治A_A 於 23/3/2013 10:39 PM 發表
嗯 你慢慢 VLAN多小學生傻仔唔係第一日知 攻叫我咪理你地88
5知邊個傻仔d?   開口埋口話人小朋友 小學生           

個新年自製icon活動 得你win左都可以拎出黎串人   

講真你挽巨魔與精靈簡直系侮辱左張地圖    

歡迎巨魔挑我機 是但搵個團員都屠你啦      

米打新手扮神手當自己無敵先得嫁
引用:
原帖由 惡人AR 於 11/3/2013 09:03 AM 發表
我都支持你樓主
     放開隻河馬呢條友系得把死人口
         中有1個 叫 (關你腿治)呢條友都差唔多一樣  得把死口
            自問啦   玩巨魔 多人就一定有人肥巨魔啦  人地打我1/2次 就話我肥巨魔 串人 話人垃圾
...
喂...你挽精串人垃圾? 你咩資格 見到john果d咪又系要做死狗   話說你比佢屠左幾多場

MLSKY

講真
  條友就算挽BUG都應該照比你屠 洗乜驚

條友挽巨出到黎唔洗20秒死左  第2回合佢緊系醒d冇再甘智   

我想做都做5到

佢係感講D傻仔野,都唔識點評
但佢得一點講得岩,作者都講過7.0bug圖黎

引用:
原帖由 gundumX 於 23/3/2013 11:08 PM 發表
佢係感講D傻仔野,都唔識點評
但佢得一點講得岩,作者都講過7.0bug圖黎
who講傻仔野?         

系ge mlsky正系有e張圖系證明5到佢開bug圖

不過想講番先       7.0唔系1張bug圖 只系有d玩家拎左改地形 冇作弊程式系入邊

不過你要話佢傻仔 同佢玩番場先

有幾多人抱怨佢就知咩事啦      

開c野冇512^^串人味^^?

不如同我挽番場  我巨你精又睇下你肥5肥我^^?

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-22 23:59 發表
條友出名用bug
久唔久都會有人抱怨佢
想上位吧
你屈bug都出哂名wow

我洗屈你?打場啦垃圾,食金礦加一堆不會玩的隊友,好好肥,咁都輪,笑死

發新話題