發新話題

[討論] 注意!!vlan 垃圾紫雷3人組 大家入黎睇rp

[Close]
引用:
原帖由 廢紫雷 於 2008-3-24 19:14 發表

haha..小朋友
你忘記左點解你咁多木?  係你同我講叫我唔好執你  叫我比你肥
呢頭你又話返你而家係最多木個個  我廢過你? haha 真搞笑wo你

仲有唔該你幫我手叫人睇rp
雖然你以為咁做就可以令人覺得你 ...
我叫你留兵..的確有講過... 你有冇留心照...  如果你狂打兵都叫有留既話..我無言..
你留兵既方式係咁樣既話.. 我同你講..我汁木好辛苦  重衰過..一齊尾刀..睇技術  你唔留好過留

引用:
原帖由 su22346 於 2008-3-24 19:29 發表

全職做輔助果d
成日都小木過主力英
甘輔助果d一定系吾汁兵果d人???

你尼d系咩歪理???
講野用下腦la
佩服佩服   
算啦

人地只係會覺得 執到木先係高手
都唔知咩叫合作學人講團
叫人留木比佢肥就叫勁人
我真係笑左

引用:
原帖由 jay_紫雷 於 2008-3-24 19:24 發表

我冇你咁得閒=.="post你都浪費時間啦... 你係咪廢大家心照..真名都唔敢用= =+有睇rp既就知你講岩定錯啦...我不必多講
我依家只係想串下你@@ 因為你做果d係幼稚行為... 明嗎??  就算俾你post完唱衰我地又點??
我地 ...
下...可能你地 / 只係你唔知...你地不嬲出名..

出名....廢...多野講...

我係rp入面都講過  唔係吹水

引用:
原帖由 jay_紫雷 於 2008-3-24 19:19 發表

小朋友?? 你又知既啊伯.. 你幾大@@??

樓主..你好似擦鞋仔=.= 人地應d野..你狂擦...你才是小朋友@@
唔係小朋友..係擦鞋仔... 你係仔..唔係佬^^
你們與樓主 私人恩怨 我無心過問

紫雷們別目中無人

否則 你們得罪得人會更多

請樓主或別的人 別無事生非

討論區不是指有你們的

別吵喇!

收衫喇!
(普通話)

waaaa*. 咁講野都得既?? 即係你自己好勁?? 人地廢關你咩事姐? 有品咪得囉. !!! vlan就係你呢D咀炮係度成日嘈.,

引用:
原帖由 siuwai410 於 2008-3-24 23:56 發表
waaaa*. 咁講野都得既?? 即係你自己好勁?? 人地廢關你咩事姐? 有品咪得囉. !!! vlan就係你呢D咀炮係度成日嘈.,
唔明你話邊個....話樓主@@? 咁你有無睇過RP先? 隻大地無加T同死左一次紫雷佢地就叫佢走場咁叫有品?
                        話紫雷? 又唔係佢地post既- -

想睇reply,不過無得睇
無左既?????

其實都係講下笑姐

你地實力我都知
起馬都有高手水評
以阿影既神手評估方法------阿影我利用你了XDD

同埋紫雷團有一個叫cowboy
個個就好有品,因為我都同佢打過幾場frd戰

係calvin呀唔好意思lol

lee個咁既團出晒名lu~

最好笑係開lee個post果條傻西....
又要串人但又要淆唔用自己個名黎post喎....
又要型又要淆....
但睇返個rp都大約估到係邊個啦=.=
唔好做埋晒d咁9既野啦....

引用:
原帖由 Real_一敗 於 2008-3-25 13:20 發表
其實都係講下笑姐

你地實力我都知
起馬都有高手水評
以阿影既神手評估方法------阿影我利用你了XDD

同埋紫雷團有一個叫cowboy
個個就好有品,因為我都同佢打過幾場frd戰 ...
勁! +____+"
如果我評估的話....=____+"其實,,最多只可以打下路人
真正打at既話=.=" 遇到差不多水準,,都會輸

不過打三國 都系,,有品行先 技術行後

引用:
原帖由 Real_一敗 於 2008-3-25 13:21 發表
係calvin呀唔好意思lol
用編輯功能改左做calvin咪得
十年蹤跡十年心
    一秒心動一秒真

成班電車男

z_z
路過
按圖即可進入信長之野望區

發新話題