46 1234
發新話題

[討論] 注意!!vlan 垃圾紫雷3人組 大家入黎睇rp

[Close]

注意!!vlan 垃圾紫雷3人組 大家入黎睇rp

呢3個小朋友係
bi_紫雷
jay_紫雷
hing_紫雷

jay_紫雷之前個場用服廢 比人壓 之後話陪fd玩走場

之後re 就入左bi_紫雷個場
佢地自選炸.服.龐
3個都未幫過上路
3個小朋友淨係識話人廢 話人執唔到木
我r中小喬 上路另一名"吊尻你"用大地
大地唔+t技 又比佢地3個串
我小喬比典同樂進壓
話我廢 話我執唔到木
又話我用大絕執雞
係唔係執雞 大家有眼睇(有rp睇)
大地招大追兵  樂進走得甩  我梗係殺埋樂進  仲話我執雞
華陀+典+進3暈 唔秒點殺?!

仲有小喬幫中隻炸都可以唔識引華..詳情大家都係睇呢3個小朋友點串人點廢啦

大家以後見到呢3個就踢得 / 唔好同佢地玩

後加>>發現多一樣野   bi_紫雷  呢個小朋友

為免樹敵   係forum講野幾咁斯文  好想嘔

真實的一面  請留意replay內容

attn bi_紫雷 : 唔好戴面具啦小朋友

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有rp都冇人回應?

睇完RP la
勁野....大地無加T +死左一次就叫佢走場
之後小Q汁雞果野(我唔理係唔係汁啦) 人地大地都未出聲都唔知佢嘈咩
佢地廢唔廢就見人見智啦

不過最唔like同呢D口水佬一team  係到識少少扮哂代表咁 當正自己係神手 係大佬 講既野係大哂咁  不過一場出現兩個口水佬又真係少見D既(炸唔算係呢) <----呢D咪叫物以類聚羅

睇番個 真三國無雙 申請團隊登記處 原來E班人都叫一團架wo 無睇錯隻炸先係團長@@(無言中)

團名:ConTroL
團長:HING_紫雷
團員:BI_紫雷
         _小薰*
         〝CaLvIn※→
         kolikesjay
小弟係呢度留低msn:[email protected]
有意入既可以add我
玩4.7場,歡迎團戰

樓主都唔使特登改名話佢地

不如有空同下佢地打團 申請團隊度有佢地團

有話過自己唔係廢咩??
係度同你講我認我廢..
你講到咁廢..做咩唔約團戰打下..?
仲有點解你特登開個acc唔用番自己本身個acc?

re:竹葉草餅
口水多唔多見人見智..識小小扮代表?通常我地都係搵5個識既人玩..所以"好小"會接觸倒路人..扮代表係我地既事.."原來E班人都叫一團架wo" ←呢句咩意思呢? 得閒既話約戰指教下..唔好係度得個講字.."msn:[email protected]"

唔鍾意既話可以唔入我地場 冇人逼你..

特登去開一個中傷人既ac名黎post,你都算係第1個=]
如果係想打番場既話,我地樂意奉陪

你打打下放裝比敵對,咁樣唔知算唔算冇品呢=]?

引用:
原帖由 竹葉草餅 於 2008-3-24 16:53 發表
睇完RP la
勁野....大地無加T +死左一次就叫佢走場
之後小Q汁雞果野(我唔理係唔係汁啦) 人地大地都未出聲都唔知佢嘈咩
佢地廢唔廢就見人見智啦

不過最唔like同呢D口水佬一team  係到識少少扮哂代表咁 當正自己係神 ...
隻炸都有出過聲
仲有圍華陀個時....................
仲話團長

你講得岩
以為自己好勁  我玩3.2個時佢地都唔知係邊
我重玩姐  係屎d嫁喇   成班呀豬呀狗圍威喂  以為自己好神  咪又係得把聲
vlan真係好多呢d人  我仲有一個replay都係咁
條友勁串咀   撩我1on1  我未答佢 佢就打字懶快話淆丫? 估到你諸如此類
之後比我sm...呢個都有rp~_~  條友仲話自己係real團..
乜而家d團員/長咁架咩?!屎+爛口+死雞撐飯蓋

講返呢個紫雷...真係不知所謂...
同我講執多d木先同佢講野...我諗如果佢用小喬上路  比人殺到走左場啦
係咁神  唔會3個一次都未幫過上路啦

師兄 你有團的?

哈哈,睇落我都係得個笑字

紫雷有意和我們Real打團戰嗎?

引用:
原帖由 HING_紫雷 於 2008-3-24 18:23 發表
特登去開一個中傷人既ac名黎post,你都算係第1個=]
如果係想打番場既話,我地樂意奉陪

你打打下放裝比敵對,咁樣唔知算唔算冇品呢=]?
已所不慾勿施於人
想人有品 自己把口就好d啦 呀dee

引用:
原帖由 BI_紫雷 於 2008-3-24 18:10 發表
有話過自己唔係廢咩??
係度同你講我認我廢..
你講到咁廢..做咩唔約團戰打下..?
仲有點解你特登開個acc唔用番自己本身個acc?

re:竹葉草餅
口水多唔多見人見智..識小小扮代表?通常我地都係搵5個識既人玩..所以"好小" ...
我好高興你認自己廢
呢個亦都係事實

既然你咁廢 亦都冇價值同你玩

再者  廢事再見到口臭到嘔既人

引用:
原帖由 Real_一敗 於 2008-3-24 18:33 發表
哈哈,睇落我都係得個笑字

紫雷有意和我們Real打團戰嗎?
答訕一句@_@

實sm佢地嫁wo

嗯,,,,我會打好e場比賽

老友你連左兩次POST 請善用編輯功能=]
我都係由3.X玩起 之後先重玩..
你係覺得廢唔打 定係唔敢打先..講清楚D..
實sm我地?  係咪sm 你自己搵夠5個人黎同我地打過先知

RE:Real_一敗
你要打咪約戰  一定打的..

引用:
原帖由 BI_紫雷 於 2008-3-24 18:42 發表
老友你連左兩次POST 請善用編輯功能=]
我都係由3.X玩起 之後先重玩..
你係覺得廢唔打 定係唔敢打先..講清楚D..
實sm我地?  係咪sm 你自己搵夠5個人黎同我地打過先知

RE:Real_一敗
你要打咪約戰  一定打的.. ...
嘩..做埋版主tim wo   
小朋友真係小朋友   係現實搵唔到自己存在價值
就不斷上網扮大佬  串人  etc..
唔好叉開話題住先啦  你廢已經認左  亦係事實
呢個post係講你地d行為  唔好叉開住先啦  爛口dee dee

Real_一敗 你地幾時打呢?
打完記得留RP比我地睇睇喔

46 1234
發新話題